Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Katajanokan Karhunkaatajat ry
Tapahtuma: KNKK:n kesäleiri Vivaldi
Ajankohta: 09.06.2022 klo 12 - 12.06.2022 klo 16
Ilmoittautuminen päättyy: 30.05.2022
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
31.05.2022 - 09.06.2022
Paikka: Rönnäs, Loviisa
Tapahtuman tyyppi: Leiri (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:
Tällä lomakkeella ilmoittaudut Katajanokan Karhunkaatajien Vivaldi -kesäleirille. Ilmoittautuminen alkaa 16.5.2022 ja päättyy 29.5.2022

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta 4.6. asti.

Alle 18-vuotiaan partiolaisen ilmoittaa jäsenrekisteri Kuksaan merkitty huoltaja. Ongelmatilanteissa tunnusten kanssa ota yhteyttä ensisijaisesti oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajaan. Leirin johto vahvistaa alle 18-vuotiaan ei-partiolaisen ilmoittautumisen huoltajalta.

Lomakkeella on paljon kysymyksiä ja kaikki eivät välttämättä koske sinua. Huomioithan, että tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Henkilötiedot
Tarkista, että henkilötietosi, etenkin sähköpostiosoite, on oikein. Jos olet partiolainen, korjaa tiedot tarvittaessa suoraan Kuksa-profiiliisi. Ilmoittautumisessasi annettuja tietoja jaetaan eteenpäin leiriorganisaation jäsenille, jotta varmistetaan leiriläisten sujuvan leiriarki ja turvallisuus.  Tietoja ei jaeta eikä käytetä tarpeettomasti, ja leirin jälkeen antamasi terveystiedot poistetaan jäsenrekisteri Kuksasta ja leirin aikana käytettävistä leirirekistereistä. Ilmoittautuessasi leirille hyväksyt tietojesi luovuttamisen tarvittaville tahoille. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä partiossa Suomen Partiolaisten sivuilta. 


HUOM! Jos olet partiolainen tai partiolaisen huoltaja, täytäthän ilmoittautumisen sisäänkirjautuneena.
Liitteet: