Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Lounais-Suomen Partiopiiri ry
Tapahtuma: L-SP Muonituskurssi
Ajankohta: 17.03.2023 - 19.03.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 31.01.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Tippsund, Taivassalo
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Koulutus
Ikäkausi:
Kuvaus:

Oletko aina haaveillut muonittamisesta isolle partiojoukolle? Kaipaatko ruuantäyteistä vaihtelua partioarkeesi? 

Kyllä -muonituskurssi kutsuu juuri sinua!

Muonituskurssilla opit laskemaan ainemääriä isolle joukolle, tutustut erikoisruokavalioiden saloihin, saat paljon käytännön harjoitusta sekä monen monituista muuta kultaista vinkkiä loisteliaalle partiomuonittajanurallesi!

PS. Viikonloppuna ei muuten nälkä pääse yllättämään...

Hinta 70 € / hlö


VIP 31.1.2023

Huoltojaosto, Tiina Tähtikari, 044 557 7354,tiina.tahtikari@partio.fi

Aikuinen;Vaeltaja;Samoaja;
Tapahtumassa huomioidaan seuraavat Helppo tulla -kriteerit: 


Hyvä olla

Tapahtumaan on aktiivisesti rakennettu ilmapiiriä, jossa jokainen voi olla ja tulla hyväksytyksi omana itsenään. Osallistujille on aktiivisestiluotu edellytyksiä ystävystyä ja tuntea kuuluvansa joukkoon. Tapahtumantoimintatavat ohjeistetaan huolellisesti ja niin selkeästi, että ensikertalainenkin osaa toimia muiden mukana.

Ruoka

Osallistujien ruokavaliot huomioidaan ja niistä ei tehdä numeroa. Allergiat huomioidaan ruoan valmistuksessa, tarjoilussa ja tiskauksessa sekä ruoka-aineita sisältävissä ohjelmissa.

Raha

Osallistujalle aiheutuva kokonaiskustannus on kohtuullinen. Avustajanosallistuminen on maksutonta tai jos avustajan osallistumisesta aiheutuu kustannuksia, voidaan periä toteutuvia kustannuksia kattava maksu. Osallistujilla on mahdollisuus saada apua tapahtumassa tarvittavien henkilökohtaistenvarusteiden lainaamiseen.

Liikkuminen

Tapahtumapaikalle on mahdollisuus saapua julkisilla kulkuyhteyksillä, kimppakyydillä tai yhteiskuljetuksella. Tapahtumaympäristössävoi liikkua pyörätuolilla, sähkömopolla, rollaattorilla ja vastaavalla tai liikkumiseen saa apua. Portaista löytyy kaide, josta voi ottaa tukea.

Hygienia

Tapahtumapaikalla on sukupuolineutraali vessa. Tapahtuman aikana on mahdollisuus esteettömän vessa- ja peseytymistilan käyttöön. Tapahtumassa on mahdollisuus vaihtaa vaatteet ja peseytyä omassa rauhassa. Tapahtumapaikansisätiloihin ei tuoda yleisiä allergioita aiheuttavia tekijöitä kuten eläimiä tai eläviä kasveja.

Lepo ja yöpyminen

Tapahtumassa on yöhiljaisuus. Kaikilla (myös yövuoroa tehneillä)on mahdollisuus riittävään uneen. Tapahtuman aikana on mahdollisuus vetäytyä hiljaiseen / pimeään tilaan lepäämään esimerkiksi migreenikohtauksen ajaksi tai jos aistit ylikuormittuvat. Perustellusta syystä on mahdollisuus yksinnukkumiseen. Uniapnealaitteelle tai vastaavalle on tarjolla sähköä.

Lääkitys ja ensiapu

Tapahtumassa on ensiaputarvikkeita ja ensiapuvastaava, jolta saa tarvittaessa apua. Osallistuja voi tapahtuman aikana lääkitä itsensä rauhassa ja kiireettä. Osallistuja voi tarvittaessa säilyttää lääkkeensä kylmässä.

Näköaisti

Heijastettavissa esityksissä on selkeät fontit ja värit. Esitystenkuvat ja tekstit kerrotaan tarvittaessa myös sanallisesti. Sisätiloissa ja kulkureiteillä on riittävä valaistus tai lisävalaistusta saatavilla. Tapahtumassa ei ole kirkkaita, välkkyviä tai voimakkaasti häikäiseviä valoja tai jos jossakin osuudessa on, niin niistä kerrotaan ennakkoon.

Kuuloaisti

Melutaso pysyy suurimmaksi osaksi alle 80 desibelissä.

Hajuaisti

Tapahtumanjärjestäjän hankkimat pesuaineet ovat hajusteettomia.

Kieli

Tapahtumassa käytetty kieli ja viestintä on ymmärrettävää myös heille, jotka eivät tunne partioslangia. Osallistuja voi ottaa viittoma- tai muun kielen tulkin mukaan.

Lapsiperhe

Tapahtumassa on mahdollista lämmittää lasten ruokia. Tapahtumassa on mahdollisuus lämpimään pesuveteen.

Ohjelma

Tapahtumaan on luotu ilmapiiri, jossa on helppo esittää tarkentavia kysymyksiä ja pyytää lisätietoa. Ohjelma on sukupuolisensitiivistä(oletettu sukupuoli ei määritä esimerkiksi osallistujille tarjolla olevia ohjelmia tai rooleja).

Markkinointi ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään osallistujien mahdollisista erityistarpeista. Ilmoittautumistiedoissa mainitaan henkilö tai taho, jonka kanssa ilmoittautuja voi keskustella erityistarpeen huomioimisesta ja sopia tarvittavista järjestelyistä. 

Digitaalinen saavutettavuus

Nettisivu tai sovellus toimii kaikilla tavanomaisilla laitteilla ja selaimilla.

Keneltä voi tarvittaessa kysyä lisää?

Tiina Tähtikari, tiina.tahtikari@partio.fi

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.