Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Uudenmaan Partiopiiri ry
Tapahtuma: Uusimaa - Kevään aluetapaaminen
Ajankohta: 09.02.2023 klo 18 - 09.02.2023 klo 20
Ilmoittautuminen päättyy: 08.02.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Verkossa Teamsin välityksellä
Tapahtuman tyyppi: Muu luottistapahtuma
Ikäkausi:
Kuvaus:

Tervetuloa piirin yhteiseen kevään aluetapaamiseen Teamsissa 9.2. klo 18-20! 

Tapaamisen alussa on ensin kaikkien yhteistä aikaa, jonka jälkeen jakaannutaan lippukuntien kokojen mukaan ryhmiin (pienet, keskikokoiset ja isot). 

Piirin yhteisen tapaamisen teemana on erilaiset ja joustavammat tavat johtaa lippukuntaa ja ryhmiä ja lippukunnan jo olemassa olevien resurssien ja vahvuuksien hyödyntäminen esimerkiksi uusien aikuisten rekrytoinnissa ja perehdyttämisessä. Tämä on hyvä mahdollisuus jakaa vinkkejä ja hyviä käytänteitä lippukuntien kesken.  

Ryhmien omissa tapaamisissa tapaatte piirin valmentajien kanssa ja saatte vertaistukea samankokoisilta lippukunnilta. 

Linkki tapaamiseen: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä


Welcome to Local Group Leaders’ Meeting organised by The Guides and Scouts District of Uusimaa. The meeting is for Local Group Leaders, Volunteer Leaders and Programme Leaders. We all meet together first and after that you have a chance to meet and talk with your peers in your area.  


Ilmoittaudu viimeistään: 8.2.2023

Osallistumismaksu: Piirin tarjoama maksuton tapahtuma

Lisätietoja: Uudenmaan Partiopiirin järjestökoordinaattorit Anna Majava (anna.majava@partio.fi, +358 447481792) ja Nina Miettinen (nina.miettinen@partio.fi, +358 504460056)

Saavutettavuus:  

Tapahtumassa on käytössä partion Helppo tulla -tunnus. Osa-alueet huomioidaan etukäteen ilmoittautuneiden osallistujien tarpeiden pohjalta. Voit lukea osa-alueista tarkemmin klikkaamalla tästä. 
Liitteet: