Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Mellilän Menninkäiset ry
Tapahtuma: Kevätlilja 2023
Ajankohta: 29.04.2023 klo 8.00 - 30.04.2023 klo 8.00
Ilmoittautuminen päättyy: 31.03.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
01.04.2023 - 09.04.2023
Paikka: Mellilä
Tapahtuman tyyppi: Päiväretki
Ikäkausi:
Kuvaus:Nahkaliljat ovat nahkaisia merkkejä, joita suoritetaan kävellen tai hiihtäen. Virallisia liljoja on kolmea eri tasoa, jotka ovat vihreä, punainen ja harmaa. Suoritetuista nahkaliljoista saa kustakin erivärisen merkin, jota kannetaan partiovyössä. Vaativamman liljan suorittamiselle on aina edellytyksenä, että edeltävä lilja on jo suoritettu. Suoritus saattaa tottumattomalle liikkujalle olla rankka.

Nahkaliljojen tarkoituksena on tähdentää partiolaisille ulkoilun merkitystä ja innostaa partiolaisia ylläpitämään ja kehittämään peruskuntoaan. Suoritettu nahkalilja on merkkinä siitä, että partiolainen on halunnut lähteä vaativaan suoritukseen ja mahdollisesti ylittänyt itsensä täyttäessään kaikki suorittamansa nahkaliljatason vaatimukset.


* * * * * * *

Kevätlilja 2023 -nahkaliljavaelluksella tarjolla olevat käveltävät liljatasot:

Oranssi nahkalilja 20 km (harjoitustaso)
- aikaraja 12 h
- vähimmäiskantamus 5 kg
- alaikäraja 10 vuotta (täyttää kuluvana vuonna)

- vähintään 18-vuotias valvoja, jos suorittaja ei täytä vähintään 14 vuotta kuluvana vuonna

Vihreä nahkalilja 40 km
- aikaraja 24 h
- vähimmäiskantamus 8 kg
- alaikäraja 14 vuotta (täyttää kuluvana vuonna)


Punainen nahkalilja 50 km
- aikaraja 24 h
- vähimmäiskantamus 8 kg
- alaikäraja 15 vuotta (täyttää kuluvana vuonna)
- vihreä nahkalilja suoritettu


Harmaa nahkalilja 60 km
- aikaraja 24 h
- vähimmäiskantamus 8 kg
- alaikäraja 16 vuotta (täyttää kuluvana vuonna)
- punainen nahkalilja suoritettu


Purppura nahkalilja 75 km (extra)
- aikaraja 24 h
- vähimmäiskantamus 8 kg
- alaikäraja 17 vuotta (täyttää kuluvana vuonna)
- harmaa nahkalilja suoritettu


* * * * * * *

Matka alkaa Mellilän Menninkäisten Kololta lauantaina 29.4.2023 klo 8 ja päättyy samaan paikkaan kun valittu reitti on kävelty, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 30.4.2023 klo 8. Jos osallistuja jostain syystä keskeyttää suorituksen, hänen tulee itse järjestää itselleen kuljetus kotiin ilmoitettuaan keskeytyksestään ensin vaelluksen johtajalle.

Mellilän Menninkäiset tarjoaa osallistujille valmiin reittisuunnitelman karttoineen valitun nahkaliljatason mukaisesti. Lisäksi tapahtumaan sisältyvät vesihuolto, lämmin ateria, ensiapupäivystys sekä kantamusten painon pistotarkastukset matkan varrella. Hyväksytysti vaelluksen suorittaneille myönnetään heti vaelluksen päätteeksi suorittamansa nahkaliljatason mukainen nahkalilja ja lisäksi diplomi suorituksesta.


Osallistuminen on maksuton Mellilän Menninkäisten jäsenille. Muille hinta on 5 €/osallistuja varsinaisen ilmoittautumisajan sisällä ja 7 €/osallistuja jälki-imoittautumisaikana ilmoittautuneille. Ilman pätevää syytä jälki-ilmoittautumisajan jälkeen peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan normaalisti. Osallistumismaksut laskutetaan suoraan ilmoittautuneiden henkilöiden lippukunnilta.

Liitteet: