Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Lounais-Suomen Partiopiiri ry
Pori
Tapahtuma: L-SP Sudenpentukisa Löytöretki Luvia
Ajankohta: 29.04.2023 - 29.04.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 31.03.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Luvian yhtenäiskoulu
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus:

Tarkennus kisakutsuun: Pentueen jäsenet ovat iältäännoin 7–9-vuotiaita (tapahtumaan voivat osallistua myös viimeisen vuodensudenpennut, vaikka olisivat jo täyttäneet 10 v)

Sudenpentukisa Löytöretki Luvia 29.4.2023

VIP 31.3.

Tervetuloa viettämään mukavaa retkipäivää sudenpentukisoihin! Kisan aikana pentueet pääsevät testaamaan partiotaitojaan erilaisten tehtävien parissa. Rastikierrostyyppinen kisa tarjoaa partio-ohjelmaan perustuvia tehtäviä, joissa korostuu yhdessä tekeminen. Tehtäviä ratkoessa opitaan paljon uutta ja samalla pentueen ryhmähenki kasvaa. Kilpailullisuutta ei korosteta, vaan tärkeintä on viettää hauska retkipäivä.

Sudenpentukisa järjestetään piirin alueella samaan aikaan kahdessa eri paikassa samalla sisällöllä. Tämä tapahtuma on Porin sudenpentukisa, Leijankorven tapahtumaan ilmoittaudutaan oman Kuksa-tapahtuman kautta!

Pentueen mukana kulkee koko kisan ajan oma tuttu saattaja.

Sudenpentukilpailu on rastikierrostyyppinen päiväretki, jonka varrella tehdään yhdessä partio-ohjelmaan perustuvia ja ryhmän yhteishenkeä kohottavia tehtäviä. Sudenpentukilpailun järjestämisessä pyritään siihen, että tapahtuma on mukava kokemus ja ryhmässä toimimisen oppimista. Kilpailullisuutta ei korosteta.

Pentueessa on 4–8 sudenpentua, iältään noin 7–9-vuotiaita (tapahtumaan voivat osallistua myös viimeisen vuoden sudenpennut, vaikka olisivat jo täyttäneet 10 v). Lisäksi mukana on vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi.

Hinta: 60 € / pentue. VAIN SAATTAJA ILMOITTAUTUU!

Kilpailunjohtajat: Jenna Hakala (jenna.j.hakala@gmail.com) ja Tuire Vaetoja (tuirevaetoja@gmail.com)

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.