Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Hämeen Partiopiiri ry
Tapahtuma: HP Partiojohtajaperuskurssi 2/2023, monimuoto
Ajankohta: 16.02.2023 - 28.05.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 02.02.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Iltatapaamiset: Partiotoimisto, Tampere tai etäyhteydellä. Retki: Pajaniemi, Lempäälä.
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus:
Partiojohtajaperuskurssi tukee lippukunnan pesteissä toimivia vaeltajia ja aikuisia. Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojesi ja -tietojesi kehittäminen lippukunnan johtamisen, lasten ja nuorten kanssa toimimisen sekä projektityöskentelyn näkökulmasta.
 
Pj-monimuotokoulutus koostuu itsenäisesti suoritettavista monimuototehtävistä, neljästä iltatapaamisesta, yhdestä yön yli retkestä maastossa, sekä lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta. Johtamisharjoitukseen liittyvän ohjeistuksen löydät osoitteesta: hp.partio.fi/lippukunnalle/ohjelma-ja-koulutus/partiojohtajaperuskoulutus/. Johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla (Tero Arvonen, tero.arvonen@partio.fi) etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan. Sovi myös itsellesi lippukunnasta ohjaaja.

Kurssi sisältää neljä iltatapaamista Tampereen Partiotoimistolla to 16.2., to 16.3., to 13.4. ja ti 9.5., sekä yön yli retken 27.-28.5. Pajaniemessä, Lempäälässä. Iltatapaamisiin voi osallistua myös etäyhteydellä. 

Kurssille voi osallistua aikaisintaan sinä vuonna kun täyttää 18 vuotta.

Kurssin hinta on 120 € (sisältäen Partiojohtajan käsikirjan).

Koulutuksen ilmoittautumisaika 24.11.-13.12.2022.

Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.

Liitteet: