Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Hämeen Partiopiiri ry
Tapahtuma: HP Lippukunnanjohtaja-, ohjelmajohtaja- ja pestijohtajakoulutus
Ajankohta: 17.02.2023 - 19.02.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 31.01.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Laitikkala, Pälkäne
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus:
Lippukunnanjohtaja-, pestijohtaja- ja ohjelmajohtajakoulutukset järjestetään Laitikkalassa samaan aikaan, osin yhteisin ja osin erillisin moduulein. Viikonlopun aikana voi osallistua yhteen koulutukseen.

Koulutukset ovat tarkoitettu lippukunnanjohtajille, ohjelmajohtajille, pestijohtajille, näitä pestejä aloittaville tai muuten vastaavia tehtäviä lippukunnassa hoitaville.

Lippukunnanjohtajakoulutuksessa on yhdistyksen johtamiskiemuroiden lisäksi tarjolla mm. painavaa asiaa aikuisten johtamisesta, turvallisuudesta ja yhteistoiminnan kuvioista. Päivität myös tietosi partion tämän hetken kuumimmista asioista. Lippukunnanjohtajakoulutus on suunnattu sinulle, joka johdat lippukuntaasi joko lippukunnanjohtajana tai hallituksen jäsenenä.

Ohjelmajohtajakoulutus on suunnattu niille, jotka vastaavat lippukunnassa yhden ikäkauden toiminnasta tai johtavat koko lippukunnan partio-ohjelman toteutumista. Ohjelmajohtajakoulutuksessa saat syventävää tietoa mm. partio-ohjelmasta, eri-ikäisistä partiolaisista, johtamisesta ja turvallisuudesta.

Pestijohtajakoulutus on sinulle, joka olet vastuussa lippukuntasi pestaamisesta, johtajaresurssin määrästä, kouluttautumisesta ja motivoinnista. Saat mm. paljon tietoa aikuisten ohjaamisesta, motivoinnista, rekrytoinnista ja kuinka pestijärjestelmä auttaa lippukuntaasi tässä.

Kaikilla kurssilaisilla tulee olla partiojohtajaperuskoulutus suoritettuna.

Koulutuksen hinta on 62 €.

Ilmoittautumisaika kurssille: 24.11.2022-31.1.2023

Kurssinjohtaja Niina Raevaara, niina.raevaara@partio.fi.

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.