Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry
Tapahtuma: SP Pestaamisen valmennusohjelma
Ajankohta: 01.03.2023 - 30.11.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 19.02.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Teams
Tapahtuman tyyppi: Muu koulutus (ei johtaja- tai ohjelmakoulutus)
Ikäkausi:
Kuvaus:
Kaipaako lippukuntanne tukea pestauskulttuurin kehittämiseen tai sen käyttöönottoon? Ovatko pestikeskustelut teillä osa arkea? Tuntuuko pestaaminen pakkopullalta? Koetteko, että pestikeskusteluista on hyötyä? Haluaisitteko kehittää johtajiston viihtymistä ja sitoutumista pesteissään?
 
Pestaamisen valmennusohjelmassa perehdytään pestaamiseen, sen työkaluihin ja pestauksen tarkoitukseen. Sen aikana sukelletaan pestiavaimeen ja sen osasiin sekä niiden merkitykseen lippukunnan arjessa. Valmennusohjelmasta lippukunta saa vinkkejä ja konkreettisia työkaluja, valmennusta ja vertaistukea muilta pestaamisen haasteiden tai pestijärjestelmän käytön aloittamisen kanssa painivilta lippukunnilta.
 
Valmennusohjelma kestää puolisen vuotta, alkaen maaliskuussa 2023 ja päättyen saman vuoden marraskuussa. Haluatko huippupestaajaksi? Hae mukaan 15.2.2023 mennessä!

Partion valmennusohjelmat ovat hieno mahdollisuus saada ulkopuolista sparrausta ja apua lippukunnan toiminnan kehittämiseen. Lisätiedot ja hakulinkin löydät tältä sivulta!
Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.