Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Tapahtuma: Päpa Nuoren mielen ensiapu -koulutus 25.3.2023
Ajankohta: 25.03.2023 klo 9 - 25.03.2023 klo 16
Ilmoittautuminen päättyy: 12.03.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Partioasema (Töölönkatu 55)
Tapahtuman tyyppi: Muu koulutus (ei johtaja- tai ohjelmakoulutus)
Ikäkausi:
Kuvaus:

Nuoren mielen ensiapu on Mieli ry:n rekisteröity koulutus, jonka tavoitteena on edistää lasten ja nuorten mielenterveyttä lisäämällä heidän parissaan toimivien aikuisten mielenterveystaitoja.

Koulutus antaa valmiuksia lasten ja nuorten mielen hyvinvoinnin tukemiseen
mielenterveyden ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen tunnistamiseen
lapsen tai nuoren kohtaamiseen ja huolen puheeksi ottamiseen
Koulutuksessa käsitellään muun muassa mielenterveyden suoja- ja riskitekijöitä, vuorovaikutusta, tavallisimpia lasten ja nuorten mielenterveyden ongelmia, kriisejä ja kiusaamista. Koulutukseen kuuluu yksi lähiopetuspäivä sekä verkko-opiskelua. Osallistujat saavat itselleen oppikirjan.

Koulutus koostuu yhdestä lähiopetuspäivästä ja itsenäisestä verkko-opiskelusta. Lähiopetuspäivä pidetään lauantaina 25.3. klo 9-16 Partioasemalla. Koulutukseen sisältyvä verkko-opiskeluosuus suoritetaan lähipäivän jälkeen, aikaa tehtävien tekemiseen on neljä viikkoa. Lähiopetuspäivä sisältää lounaan. Kurssi on osallistujille maksuton, tutustu peruutusehtoihin. Koulutuksesta saa todistuksen.

Piirin järjestämä kurssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, partiossa lasten ja/tai nuorten kanssa toimiville aikuisille. Kurssin aihepiirin vuoksi on tärkeää, että kurssin osallistujien oma elämä on tasapainossa.

Kurssille otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille lähetetään kurssikirje noin viikko ennen koulutusta. Osallistuthan vain täysin terveenä!

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.