Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Espoon Partiotuki ry
Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Tapahtuma: EPT Pinkki 2023
Ajankohta: 01.10.2023 - 01.10.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 15.09.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Kasavuori, Kauniainen
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus:

Pinkki 1.10.2023

Tervetuloa Vespan alueen lippukuntien järjestämään sudenpentukilpailu Salapoliisi-Pinkkiin 1.10.2023! Pinkki on leikkimielinen päiväkilpailu Kasavuoren ulkoilualueen maastossa sudenpennuille, ensimmäisen vuoden seikkailijoille ja perhepartiolaisille. Päivän aikana kävellään merkitty rata ja tehdään rasteilla hauskoja tehtäviä. Ryhmän mukana kulkee oma johtaja tai muu tuttu aikuinen. 

Kilpailun ilmoittautuminen tapahtuu 1.8.-15.9.2023. Yksi ilmoittautuminen per vartio!

Tarkemman kisakutsun Salapoliisi-Pinkkiin löydät alempaa tältä sivulta ja osoitteesta www.ept.fi/pinkki.

Suositeltu ryhmäkoko on 5-8 kisaajaa, jotta jokaiselle löytyy rasteilla tekemistä. Jos ryhmästä on lähdössä enemmän lapsia, suosittelemme lämpimästi jakautumista kahteen ryhmään ja ilmoittamaan mukaan kaksi joukkuetta.

Kilpailu alkaa porrastetusti klo 8-10 välillä ja päättyy klo 16 mennessä. Kisassa tarjotaan lämmin ateria. Tämän lisäksi mukaan on hyvä varata omaa pientä evästä.

Ennakkotehtävänä joukkueenne pääsee valmistamaan itselleen kyltin kisapäivää varten. Tämän voitte yhdessä askarrella esim. kisaa edeltävällä viikolla kokouksessanne. Tarkemmat ohjeet kyltistä tulevat kisakirjeen mukana.

Kilpailu järjestetään suomeksi. Ilmoitathan, jos toivot meidän kääntävän rastikäskyt ruotsiksi tai englanniksi.


KILPAILUKUTSU SALAPOLIISI-PINKKI 1.10.2023
 
VESPA:n alueen lippukunnat toivottavat tervetulleiksi joukkueet kilpailemaan 1.10.2023 EPT:n päiväkilpailu Pinkkiin Kasavuoren ulkoilualueen maastoihin. Kilpailun aikana selvitetään arvoitus ja harjoitellaan salapoliisin taitoja. Tehtäväkäskyt ovat suomeksi. Ilmoittautuessaan kisajoukkue voi pyytää tehtäväkäskyjä myös ruotsin tai englannin kielellä.
 
Kilpailu alkaa porrastetusti klo 8-10 välillä ja päättyy klo 16 mennessä. Perhepartiolaisille on tarjolla lyhyempi esteetön rata.
 
Joukkueet ja osanotto-oikeus

 
Suositeltu ryhmäkoko on 5-8 kisaajaa. Salapoliisi-Pinkkiin ovat tervetulleita kaikki espoolaiset ja kauniaislaiset
- sudenpennut,
- ensimmäisen vuoden seikkailijat sekä
- perhepartiolaiset
 
Joukkueen jäsenet ovat maksaneet Suomen Partiolaisten jäsenmaksun vuodelle 2023 tai ovat “ei-vielä-partiolaisia”. Kisassa on yksi sarja.
 
Joukkueen saattajat
 
Kisajoukkueella on oltava mukaan ainakin yksi vähintään 18-vuotias saattaja, joka huolehtii ryhmän koossa pysymisestä sekä avustaa tarvittaessa. Saattaja ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei siitä erikseen mainita. Avustaminen voi olla esimerkiksi tehtäväkäskyjen lukemista tai vastausten kirjoittamista, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajan ei tarvitse olla itse partiolainen.
 
Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

  • Ilmoittautumisaika on 1.8. -15.9.2023
  • Osallistumismaksu 30.00 € /joukkue, joka laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä.
  • Kilpailusta pois jäävän joukkueen osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa pois jääneen joukkueen tilalle toinen joukkue.
  • Kilpailumaksu sisältää oikeuden osallistua kilpailuun sekä kilpailussa jaettavat materiaalit.
  • Ryhmän johtaja tekee ilmoittautumisen ryhmänsä puolesta; jos ryhmä jakautuu kahtia tulee toisen ryhmän ilmoittautuminen olla toisen henkilön tekemä
  • Kisavartion johtaja ilmoittaa joukkueensa Kuksassa omalla PartioID-tunnuksilaan (EVP-vartio ilman tunnusta).

 
Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään sarja (sudenpennut, seikkailijat, perhepartio), kisavartion nimi ja lippukunta, joukkueen kisaajien lukumäärä sekä kisavartion jäsenten nimet. Lisäksi kysytään saattajan yhteystiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero), kaikkien erityisruokavaliot ja allergiat. Tarkemmat ohjeet ja linkki ilmoittautumiseen löytyvät Pinkin nettisivuilla (ept.fi/pinkki/).
 
Laumanjohtaja voi päivittää joukkueen tietoja Kuksassa viimeiseen ilmoittautumispäivään 15.9. saakka.
 
Ilman PartioID:tä ilmoittautuneet EVP-vartiot eivät voi muokata ilmoittautumistaan itse olethan yhteydessä kilpailunjohtaja Villeen (yht.tied. alla).
 
Lippukunnan sisäinen osallistujailmoittautuminen

Suosittelemme lippukuntia tekemään oman lippukunnan sisäisen osallistujailmoittautumisen, jossa kysytään alaikäisen osallistujan huoltajan lupa osallistua mukaan kilpailuun sekä kuvauslupa.
 
 
ENNAKKOTEHTÄVÄ
 
Salapoliisi-Pinkin ennakkotehtävänä on tehdä joukkueen kyltti.
Kyltti arvioidaan lähdössä, ja joukkue saa sen heti arvioinnin jälkeen mukaan kisaa varten.
 
Kyltissä pitää näkyä kisajoukkueen nimi, numero sekä kisan salapoliisiteema joukkueen valitsemalla tavalla. Tarkemmat arviointiperusteet tulevat ennakko-ohjeen mukana.
 
Ennakko-ohje
 
Ennakko-ohje eli kisakirje lähetetään joukkueiden saattajille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä
 
 
Tekijät ja lisätietoa
 
Kilpailun järjestää Vanhan Espoon Partiolaiset eli Vespa.

www.ept.fi/pinkki


Tervetuloa mukaan!

T. Vespan lippukunnat ja kisanjohtajat Ville & Venla

ville.inkinen@partio.fi

venla.koppa@partio.fi


Liitteet: