Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Espoon Partiotuki ry
Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Tapahtuma: EPT Pinkki 2023
Ajankohta: 01.10.2023 - 01.10.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 22.09.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Espoo
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Tapahtumat
Ikäkausi:
Kuvaus:
Pinkki 2.10.2022

Tervetuloa Espoonlahden alueen lippukuntien järjestämään sudenpentukilpailu Pantteri-Pinkkiin 2.10.2022! Pinkki on leikkimielinen päiväkilpailu Espoonlahden urheilupuiston maastossa sudenpennuille, ensimmäisen vuoden seikkailijoille ja perhepartiolaisille. Päivän aikana kävellään merkitty rata ja tehdään rasteilla hauskoja tehtäviä. Ryhmän mukana kulkee oma johtaja tai muu tuttu aikuinen. 

Kilpailun ilmoittautuminen päättyy 18.9.2022. Yksi ilmoittautuminen per vartio! Kilpailukutsu julkaistaan 15.9. sähköpostilla tai osoitteessa www.ept.fi/pinkki

Suositeltu ryhmän koko on 5-8 kisaajaa, jotta jokaiselle löytyy rasteilla tekemistä. Jos ryhmästä on lähdössä enemmän lapsia, suosittelemme lämpimästi jakautumista kahteen ryhmään ja ilmoittamaan mukaan kaksi joukkuetta.

Kilpailu alkaa porrastetusti klo 8-10 välillä ja päättyy klo 16 mennessä. Kisassa on ruokarasti, jossa tarjoilemme valmiin kastikkeen. Kisassa valmistetaan itse lisäkke. Tämän lisäksi mukaan on hyvä varata omaa evästä.

Ennakkotehtävänä joukkueenne pääsee valmistamaan itselleen kyltin kisapäivää varten. Tämän voitte yhdessä askarrella esim. kisaa edeltävällä viikolla kokouksessanne. Tarkemmat ohjeet kyltistä tulevat kisakirjeen mukana.

Kilpailu järjestetään suomeksi. Ilmoitathan, jos toivot meidän kääntävän rastikäskyt ruotsiksi tai englanniksi.

Tarkemmat tiedot kisasta löydät www.ept.fi/pinkki

Tervetuloa mukaan!
T. Espoonlahden lippukunnat ja kisanjohtajat Laija & Joonas

larissa.olasvuori@gmail.com 
joonas.hirn@partio.fi 
Liitteet: