Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Etelä-Karjalan Partiolaiset ry
Tapahtuma: E-KP Nuoren mielen ensiapu® -koulutus
Ajankohta: 04.04.2023 - 05.04.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 17.03.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Teams ja Lappeenranta
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus:

Tervetuloa Nuoren mielen ensiapu®- koulutukseen!  

Miten ottaa puheeksi nuoresta heräävä huoli? Miten sanoittaa epävarmuutta lapsen hyvinvoinnista? Mistä etsiä apua? Tule parantamaan taitojasi mielen hyvinvointiin liittyvien asioiden käsittelyssä! 
 

Nuoren mielen ensiapu® - mielenterveysosaamista lasten ja nuorten kohtaamiseen  
Nuoren mielen ensiapu® -koulutus on tarkoitettu 7–18-vuotiaiden lasten ja nuorten kanssa toimiville henkilöille. Koulutuksessa käsitellään lasten ja nuorten yleisimpiä mielenterveyteen liittyviä ongelmia ja ilmiöitä. Tällä toteutuksella mietimme asioita yhdessä partion näkökulmasta keskustellen. Kurssin aihepiirin vuoksi on tärkeää, että kurssin osallistujien oma elämä on tasapainossa. 
 

Tavoitteet 
Koulutuksen tavoitteena on löytää tapoja, joilla voidaan vahvistaa lasten ja nuorten mielen hyvinvointia. Koulutuksessa pyrimme parantamaan mielenterveysongelmien varhaista tunnistamista ja niiden puheeksi ottamista sekä partion aikuisten valmiuksia tarjota tukea ja apua mielen hyvinvointiin. 
 
Toteutus 
Koulutus koostuu kahdesta etäopetusillasta Teamssissa 4.4. ja 5.4 ja itsenäisestä verkko-opiskelusta moodlessa. Koulutukseen sisältyvä verkko-opiskeluosuus suoritetaan lähipäivän jälkeen, aikaa tehtävien tekemiseen on neljä viikkoa. Jonka jälkeen pidetään lyhyt jälkitapaaminen ja koonti yhdessä sovittuna ajankohtana Lappeenrannassa tai Imatralla. Koulutuksesta saa todistuksen. 

 
Ilmoittautuminen viimeistään 17.3. Ilmoittautuminen on sitova. Koulutukseen kuuluu Nuoren Mielen ensiapu®-kirja, joka lähetetään ilmoittautuneille ennen koulutuksen alkua kuksassa olevaan osoitteeseen. Varmistathan, että osoitetietosi ovat kuksassa ajantasalla ennen ilmoittautumista. 

 

Lisätietoja antaa Meri Ilmaniemi (meri.ilmaniemi(a)partio.fi 

Liitteet: