Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pohjanmaan Partiolaiset ry
Tapahtuma: PP - Löytöretki 2023 - Sudenpentu- ja seikkailijakilpailu - Oulu
Ajankohta: 13.05.2023 - 13.05.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 15.04.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Oulu
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Kilpailut
Ikäkausi:
Kuvaus: Tervetuloa kisaamaan yhdessä Elmo Elokiven kanssa. Hän on innokas löytöretkeilijä ja partiolainen.Elmo tykkää seikkailla oli hän sitten suomalaisessa metsässä, maailmalla tai omassa mielikuvitusmaailmassa. Kootkaa kilpailuun mukaan joukkue ja tulkaa mukaan selvittämään millaisen löytöretken Elmo tällä kertaa tekee.

Sarjat
Sudenpentujen sarja:
Kilpailupentueen koko on 4-8 sudenpentua iältään 7-10 vuotta.
Seikkailijoiden sarja: Kilpailuvartion koko on 4 – 6 seikkailijaa iältään 10 – 13 vuotta.

Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2023 jäsenmaksu maksettuna.

Saattaja
Pentueella/joukkueella tulee olla mukana vähintään 16-vuotias saattaja, joka kulkee ryhmän mukana koko kilpailun ajan. Saattaja ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta tai Suomen Partiolaisten jäsenmaksua maksettuna.

Osallistumismaksu
Osallistumismaksu on 35 € / pentue/vartio, maksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin ja lämpimän aterian maaliin saavuttaessa.

Ilmoittautuminen
Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään 15.4.2023. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen/vartion nimi, koko, lippukunta, kaikkien jäsenten, mukaan lukien saattajan, mahdolliset erityisruokavaliot sekä saattajan ja ilmoittajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ennakko-ohje lähetetään saattajan ja ilmoittajan sähköpostiin viimeistään noin kaksi viikkoa ennen kilpailua

Lisätietoja
Kilpailulle avataan nettisivut osoitteeseen https://pohjanmaa.partio.fi/loytoretki Löytöretki kilpailu on tulossa myös Seinäjoelle ja Pyhäjoelle
Liitteet: