Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pohjan Veikot
Tapahtuma: Pääsiäisvaellus
Ajankohta: 06.04.2023 - 10.04.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 02.03.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Pohjoinen
Tapahtuman tyyppi: Vaellus (väh. 3 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus:

Pohjan Veikkojen perinteinen PÄÄSIÄISVAELLUS järjestetään taas muutaman vuoden tauon jälkeen! Matkaamme Urho Kekkosen kansallispuiston jylhiin maisemiin 6.4.-10.4. viettämään ikimuistoista pääsiäistä keväthangilla hiihtäen. Varaudu ottamaan torstai 6.4. vapaaksi, sillä lähdemme suunnitelman mukaan matkaan torstaina aikaisin aamulla. Arvio osallistumismaksusta on 120€, joka sisältää kuljetuksen Oulusta Kiilopäälle ja takaisin, vaellusruoat sekä saunan ja ruokailun vaelluksen jälkeen. Hinta tarkentuu, kun osallistujamäärä on tiedossa ja sen mukaisesti järkevin matkustusmuoto on valittu sekä päättösauna varattu.


Vaellukselle saavat osallistua samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Vaeltajien ja aikuisten on varauduttava siihen, että samassa vaellusryhmässä voi olla samoajia. Jotta vaellus onnistuisi mahdollisimman mukavasti, järjestetään pääsiäisvaellukseen liittyen kaksi päsärikokousta, joissa käydään talvivaellukseen liittyviä käytännön asioita läpi. Kokoukset järjestetään Ynnillä partiotiloissa 22.2. klo 19:45 sekä 29.3. klo 19:45. Kokouksiin osallistuminen on ensikertalaisille pakollista, mutta myös konkareille suotavaa. Kokouksissa suunnitellaan mm. vaelluksen reittiä sekä ruokalistoja ja muodostetaan vaellusryhmät.


Vaellusta varten jokaisella osallistujalla tulee olla hiihtovaellukseen sopivat kengät+sukset+sauvat, talvimakuupussi- ja alusta sekä rinkka/ahkio.

Talvivaellukseen sopivia varusteita voi vuokrata esimerkiksi seuraavista paikoista:

Partioaitta https://vuokraus.partioaitta.fi/

Retkivuokraamo https://www.retkivuokraamo.fi/

Kiilopään vuokraamo https://www.kiilopaa.fi/palvelut-ja-elamykset/vuokraamo/


Lisäksi samoajaluotsien johdolla voidaan selvitellä lippukunnan jäseniltä varusteiden lainaamista, ota rohkeasti yhteyttä!


Ilmoittautuminen on mahdollista 23.2. asti osoitteessa kuksaan.fi/

Lisätietoja samoajaluotsiltasi tai Anniinalta (haanpaa.anniina@gmail.com)


Vaelluksella nähdään!

Samoajaluotsit Anni, Anssi, Sini ja Anniina


Tapahtumiin, kuten retkille ja leireille, on ilmoittauduttava viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Jos peruutus tapahtuu vähintään kaksi vuorokautta ennen tapahtuman alkua, peritään puolet osallistumismaksusta ja sen jälkeen koko osallistumismaksu. Jos tapahtumalla ei ole osallistumismaksua, viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista peritään siihen mennessä lippukunnalle aiheutuneet todelliset kulut. Jos peruutus tapahtuu sairauden takia, ei osallistumismaksua tai muita kuluja peritä. Sairaudesta on annettava kirjallinen selvitys mielellään lääkärintodistuksella varustettuna. Peruutukset ilmoitetaan leirikirjeessä mainitulle tapahtuman vastuuhenkilölle.

Jäsenmaksu
Pohjan Veikot edellyttää, että partiotapahtumiin osallistuvat jäsenet ovat maksaneet Suomen Partiolaisten jäsenmaksun ja heillä on näin ollen partiovakuutus voimassa. Uudet jäsenet ovat vakuutettuja ja vapaita osallistumaan tapahtumiin jäsenmaksulaskun eräpäivään saakka, minkä jälkeen osallistuminen edellyttää jäsenmaksun maksamista. Lisätietoja
partio.fi/jasenpalvelut/jasenmaksut.

Retkivälinelainaamo
Pohjan Veikkojen retkivälinelainaamosta kaikki lippukunnan jäsenet voivat lainata käyttöönsä yleisimpiä retkeilyvälineitä. Lainaamosta löytyy rinkkoja, makuupusseja, makuualustoja ja puukkoja erikokoisille ja eri retkeilyolosuhteisiin. Lisätietoja
pv.onmky.fi/lippukunta/retkivalinelainaamo tai omalta ryhmänjohtajaltasi/luotsiltasi.

Maksuvapautukset ja avustukset
Partioharrastuksen mahdollistamiseksi Pohjan Veikkojen jäsenet voivat hakea vapautuksia mm. jäsen- ja tapahtumamaksuista sekä erilaisia avustuksia esim. välineiden hankintaa varten. Lisätietoja maksuvapautuksista ja avustuksista
pv.onmky.fi/toiminta/jasenmaksut.

Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.