Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pohjan Veikot
Tapahtuma: Kaamosromanssi Noppalilja 4.-5.3.2023
Ajankohta: 04.03.2023 - 05.03.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 27.02.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Oulu
Tapahtuman tyyppi: Retki (1-2 yötä)
Ikäkausi:
Kuvaus: Heitä kohtalosi sattuman varaan! Kaamosromanssissa suoritetaan tällä kertaa noppalilja, eli nopanheitot ohjaavat osallistujien toimintaa 24 tunnin ajan. Mistä löydät itsesi vuorokauden kuluttua? Sitä ei voi tietää.

Kaamosromanssi on perinteinen samoajien ja vaeltajien yhteinen tapahtuma, joka järjestetään tällä kertaa 4.-5.3. Oulussa. Tapahtuman hinta on 15 € (laskutetaan jälkikäteen). Osallistujat saavat ennen tapahtumaa tarkemman aikataulun sekä varustelistan. Kaikkeen kannattaa kuitenkin aina varautua!

Tapahtuma alkaa lauantaina klo 12 Rotuaarin lavalla ja päättyy sunnuntaina klo 13 Ynnillä. Voit kysyä tapahtumasta tarvittaessa lisätietoja luotsiltasi.

Koronaepidemian vaikutukset toimintaan
Lippukunnan toiminnassa on pyritty ottamaan korona-epidemia huomioon mahdollisimman kattavasti. Kaikista varotoimenpiteistä huolimatta lähipartiossa on aina jonkin asteinen tartuntariski. Ota yhteyttä omiin johtajiin tai tapahtuman järjestäjiin, jos tapahtumaan osallistuminen mietityttää. Riskiryhmään kuuluvan henkilön osallistumisen partiotapahtumaan arvioi osallistuja itse tai osallistujan huoltaja. Tarvittaessa voi konsultoida lääkäriä.
Kaikista tapahtumista (retket, leirit, kokoukset, tapaamiset jne.) voi jäädä pois omalla ilmoituksella ilman perumiskuluja, jos tuntee olonsa sairaaksi tai epäilee koronatartunaa. Tapahtumiin ei saa osallistua sairaana tai edes lieväoireisena tai jos on altistunut koronalle.

Jäsenmaksu
Pohjan Veikot edellyttää, että partiotapahtumiin osallistuvat jäsenet ovat maksaneet Suomen Partiolaisten jäsenmaksun ja heillä on näin ollen partiovakuutus voimassa. Uudet jäsenet ovat vakuutettuja ja vapaita osallistumaan tapahtumiin jäsenmaksulaskun eräpäivään saakka, minkä jälkeen osallistuminen edellyttää jäsenmaksun maksamista. Lisätietoja SP:n jäsenmaksusta: www.partio.fi/jasenpalvelut/jasenmaksut.

Perumissäännöt
Tapahtumiin, kuten retkille ja leireille, on ilmoittauduttava viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Jos peruutus tapahtuu vähintään kaksi vuorokautta ennen tapahtuman alkua, peritään puolet osallistumismaksusta ja sen jälkeen koko osallistumismaksu. Jos tapahtumalla ei ole osallistumismaksua, viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista peritään siihen mennessä lippukunnalle aiheutuneet todelliset kulut. Jos peruutus tapahtuu sairauden takia, ei osallistumismaksua tai muita kuluja peritä. Sairaudesta on annettava kirjallinen selvitys mielellään lääkärintodistuksella varustettuna. Peruutukset ilmoitetaan leirikirjeessä mainitulle tapahtuman vastuuhenkilölle.
Liitteet:
Tilaisuuteen voivat osallistua vain jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet.