Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Tapahtuma: J-SP Lauantain Toivotut syys partiotaitokilpailut
Ajankohta: 09.09.2023 - 09.09.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 27.08.2023
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Kuopio
Tapahtuman tyyppi: Ohjelmatoiminta - Kilpailut
Ikäkausi:
Kuvaus: Puijon Pakertajat ry kutsuu sinut ja vartiosi partiotaitojen piirinmestaruuskilpailuihin Kuopioon 9.9.2023. Kilpailutehtävät on kerätty Savossa ja muualla Suomessa vuosikymmenten aikana järjestetyistä partiotaitokilpailuista.

Osallistumisoikeus
Kilpailun osallistumisoikeus on kaikilla Suomen Partiolaiset ry – Finland Scouter ry:n vuoden 2023 jäsenmaksun maksaneilla yli 12-vuotiailla jäsenillä.

Oranssi ja vihreä sarja (Tarpoja naiset ja tarpoja avoin)

Oranssissa sarjassa kilpailevat tyttövartiot, vihreä sarja on avoin kaikille.

Kilpailuvartiossa on 4-6, 12-17-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten suurin yhteenlaskettu ikä riippuu kilpailuvartion koosta seuraavasti: 4 hlö 58 v, 5 hlö 73 v ja 6 hlö 87 v.

Keltainen sarja (Kevyt)

Kilpailuvartiossa on 2-5 vähintään 15-vuotiasta jäsentä.

Keltainen sarja ei ole mestaruussarja ja siihen otetaan korkeintaan 25 vartiota ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin, eli ikä on suoraan kilpailuvuosi miinus syntymävuosi.

Kilpailureitin pituus kaikissa sarjoissa on enintään 8 km.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen alkaa 1.4.2023 ja päättyy 27.8.2023. Vartionjohtaja ilmoittaa vartionsa kilpailuun Kuksan kautta. Ilmoittautumislinkki löytyy kilpailun nettisivulta ilmoittautumisajan alkaessa. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.

Osallistumismaksu on 85 euroa/vartio. Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailusta poisjäävän vartion maksuja ei palauteta, mutta lippukunta voi asettaa tilalle toisen vartion samaan sarjaan.

Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, peseytymismahdollisuuden ja yhden lämpimän aterian maaliintulon jälkeen. Mikäli vartionne tarvitsee yöpaikan ennen kisoja, ottakaa yhteyttä sähköpostitse laura.niiranen(a)outlook.com. Yöpymistilaa tarjolla rajoitetusti.

Huoltajat

Jokaisen kokonaan alaikäisistä kilpailijoista koostuvan vartion tulee nimetä täysi-ikäinen huoltaja ilmoittautumisen yhteydessä ja antaa puhelinnumero, josta huoltaja on tavoitettavissa koko kilpailun ajan. Yksi huoltaja voi toimia huoltajana useammalle vartiolle

Laajempi kilpailukutsu ja lisätietoja https://www.lauantaintoivotut.info/

Kilpailunjohtaja: Varpu Vidgren, puh. 0505252012, varpu.vidgren(a)iki.fi

Järjestelysihteerit:
Laura Netshajev puh. 0503436050, laura.netshajev(a)gmail.com,

Laura Niiranen puh. 0408338612, laura.niiranen(a)outlook.com

Liitteet: