Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Auran Tähti Pojat
Harjun Partiotytöt ry
Helsingfors KFUK/M Scouter
Helsingin Siniset
KFUM:s Scouter Kamraterna
Laajasalon Siniset ry
Pohjan Veikot
Puijon Pojat
Rastipartio ry
Reippaat Pojat ry
Sjöscoutkåren Seaboys
Tampereen Kotkat
Tampereen Lokit ry
Turun Tähti-Tytöt ry
Tapahtuma: Y-Scouts johtajaseminaari 2024
Ajankohta: 19.01.2024 - 21.01.2024
Ilmoittautuminen päättyy: 12.01.2024
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Lärkans (Ruuhijärventie 5 Espoo)
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Ikäkausi:
Kuvaus: Kenelle? Lippukuntien samoajat, vaeltajat sekä johtajat ovat kaikki tervetulleita tapahtumaan.

Missä? Tapahtuma järjestetään Lärkans-partiokämpässä Espoon Nuuksiossa osoitteessa Ruuhijärventie 5. Paikalle pääsee bussilla 245 Espoon keskustasta tai omalla autolla. Ruuhijärventien eteläpäädyssä on tilaa autoille, kämpän pihalle ei voi ajaa talvella.

Ohjelma? Ohjelmassa on tutustumista uusiin sekä vanhoihin kavereihin, kiinnostavia työpajoja, haluttaessa saunomista sekä lippukuntien edustajainkokous. Koko ohjelma nettisivuilta ymca.fi/y-scouts .

Hinta? Osallistumismaksu on 25€ ja se kattaa ohjelman, ruokailun sekä majoituksen. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Osallistujat voivat myös hakea vapaamuotoisella hakemuksella matkatukea Y-Scouts työryhmältä sähköpostitse viimeistään 12.1.

Peruutus? Tapahtumaan on ilmoittauduttava viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Jos peruutus tapahtuu vähintään kaksi vuorokautta ennen tapahtuman alkua, peritään puolet osallistumismaksusta (12,50 €) ja sen jälkeen koko osallistumismaksu (25 €). Jos peruutus tapahtuu sairauden takia, ei osallistumismaksua tai muita kuluja peritä. Sairaudesta on annettava kirjallinen selvitys mielellään lääkärintodistuksella varustettuna.
Liitteet:
Tilaisuus on tarkoitettu vain järjestäjäorganisaatioiden jäsenille.