Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Kajaanin Korvenpojat ry
Tapahtuma: Partioviikon metsäkirkko
Ajankohta: 28.04.2024 klo 11.00 - 28.04.2024 klo 12.30
Ilmoittautuminen päättyy: 22.04.2024
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Sairaalarinteen terveysmetsä, Kainuun keskussairaala, Sotkamontie 13, Kajaani
Tapahtuman tyyppi: Juhla
Ikäkausi:
Kuvaus:
Tervetuloa partioviikon metsäkirkkoon!

Metsäkirkko järjestetään 28.4.2024 klo 11.00 Kainuun keskussairaalan terveysmetsässä, joka sijaitsee keskussairaalan vieressä. Tarvitset mukaan juomapullon täytettynä, istuinalustan ja sään mukaisen ulkovaatetuksen. Metsässä voi olla märkä maapohja, joten varaudu vedenpitävillä kengillä.

Metsäkirkko tarjoaa koko lippukunnan yhteisen rauhoittumishetken partioviikon päätteeksi. Metsäkirkko järjestetään yhteistyössä Kajaanin ev.lut. seurakunnan kanssa. Tapahtuman jälkeen on mahdollisuus syödä omia eväitä terveysmetsän laavulla, seurakunta tarjoaa ilmoittautuneille nuotiomakkaraa ja pillimehua.

Saapumisohje terveysmetsään: Sairaalanrinteen terveysmetsä sijaitsee Kainuun keskussairaalan viereisessä metsässä. Sairaalan osoite on Sotkamontie 13, 87300 Kajaani. Reitin lähtöpiste sijaitsee parkkipaikalta 200 m päässä I- ja J- talojen välissä. Lähtöpisteessä on kartta ja infopiste. Esteetön wc löytyy Kainuun keskussairaalasta.

Pysäköinti: Metsäkirkkoon tullessa kannattaa hyödyntää paikallisliikennettä, kävelyä tai pyöräilyä. Pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti sairaalan maksulliselle pysäköintipaikalle. Inva-pysäköintipaikkoja löytyy sairaalan pääoven läheisyydestä sekä I- ja J- talojen edestä. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy Vimpelistä pallohallin takaa (Kuntokatu 6), josta matkaa laavulle on 0,5 km, kulku ei ole esteetön ja matkalla on jyrkkä nousu. Lisäksi voi oman harkintansa mukaan suosia lähialueen pysäköintimahdollisuuksia.

Tervetuloa!
Kajaanin Korvenpojat ry
Liitteet: