Aikuisen rekisteröitymislomake

Partiossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä. Täytä omat tietosi alla oleviin kenttiin. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä. Kun olet tallentanut lomakkeen, saat vahvistusviestin sähköpostilla. Vahvistusviesti sisältää linkin ja tunnuksesi partion asiointipalveluun.

Asiointipalvelussa pääset ilmoittamaan huollettavasi mukaan partiotoimintaan, kutsumaan lisää huoltajia sekä päivittämään yhteystietoja. Asiointipalvelusta löytyy myös jäsenkortti ja siellä pääsee ilmoittautumaan tapahtumiin.
Lippukunta Harjunalustan Siniveljet ry

Aikuisen tiedot

Täytä tälle lomakkeelle ainoastaan täysi-ikäisen jäseneksi hakevan tiedot. Jos kyseessä on alaikäisen jäsenhakemus, täytä ensin huoltajan tiedot erillisellä huoltajan lomakkeella.
Etunimet*
Kutsumanimi
Sukunimi*
Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Kotikunta*
Maa
Sukupuoli*
Syntymäaika*
Puhelin*
Sähköpostiosoite*

Laskutustiedot

Oletuksena lähetämme laskut sähköpostilla huoltajalle tai täysi-ikäiselle jäsenelle. Voit valita myös MobilePay (sinulla tulee olla MobilePay-tili) tai paperilaskun. Näiden lisäksi voit tehdä verkkopankkisi kautta verkkolaskutussopimuksen, joka ohittaa järjestelmässä olevan valinnan.
Laskutustapa*

Ymmärrän, miten henkilö- ja jäsentietojani käsitellään partiossa. (Tutustu partion tietosuojaselosteeseen)