Aikuisen rekisteröitymislomake

Partiossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä. Täytä omat tietosi alla oleviin kenttiin ja luo salasana itsellesi. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä.

Käyttäjätunnuksena (henkilökohtaisena PartioID:na) toimii huoltajanumero (jäsennumero), jonka näet seuraavalta sivulta asiointipalvelusta ja sinulle lähetettävästä sähköpostista. Huoltajana asioit partioasioissa aina omalla huoltajatunnuksellasi.

Kun olet tallentanut lomakkeen, siirryt automaattisesti partion asiointipalveluun.

Saat rekisteröitymisestä vahvistusviestin sähköpostiin. Vahvistusviesti sisältää linkin ja tunnuksesi partion asiointipalveluun.

Lippukunta Lähteen Vartijat ry

Aikuisen tiedot

Täytä tälle lomakkeelle ainoastaan täysi-ikäisen jäseneksi hakevan tiedot. Jos kyseessä on alaikäisen jäsenhakemus, täytä ensin huoltajan tiedot erillisellä huoltajan lomakkeella.
Etunimet*
Kutsumanimi
Sukunimi*
Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Kotikunta*
Maa
Sukupuoli*
Syntymäaika*
Puhelin*
Sähköpostiosoite*

Laskutustiedot

Oletuksena lähetämme laskut sähköpostilla huoltajalle tai täysi-ikäiselle jäsenelle. Voit valita myös MobilePay (sinulla tulee olla MobilePay-tili) tai paperilaskun. Näiden lisäksi voit tehdä verkkopankkisi kautta verkkolaskutussopimuksen, joka ohittaa järjestelmässä olevan valinnan.
Laskutustapa*

PARTIOID-SALASANA

Salasana*
Salasana uudestaan*

Ymmärrän, miten henkilö- ja jäsentietojani käsitellään partiossa. (Tutustu partion tietosuojaselosteeseen)