Huoltajan rekisteröitymislomake

Partiossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä. Täytä omat tietosi alla oleviin kenttiin. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä. Kun olet tallentanut lomakkeen, saat vahvistusviestin sähköpostilla. Vahvistusviesti sisältää linkin ja tunnuksesi partion asiointipalveluun.

Asiointipalvelussa pääset ilmoittamaan huollettavasi mukaan partiotoimintaan, kutsumaan lisää huoltajia sekä päivittämään yhteystietoja. Asiointipalvelusta löytyy myös jäsenkortti ja siellä pääsee ilmoittautumaan tapahtumiin.
Lippukunta Maarian Kämmekät ry

Huoltajan tiedot

Täytä tälle lomakkeelle ainoastaan huoltajan tiedot. Huollettavan tiedot lisätään vasta myöhemmässä vaiheessa.
Etunimet*
Kutsumanimi
Sukunimi*
Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Kotikunta*
Maa
Sukupuoli
Syntymäaika*
Puhelin*
Sähköpostiosoite*

Laskutustiedot

Oletuksena lähetämme laskut sähköpostilla huoltajalle tai täysi-ikäiselle jäsenelle. Voit valita myös MobilePay (sinulla tulee olla MobilePay-tili) tai paperilaskun. Näiden lisäksi voit tehdä verkkopankkisi kautta verkkolaskutussopimuksen, joka ohittaa järjestelmässä olevan valinnan.
Laskutustapa*

Asiointipalvelu

Voit halutessasi luoda rekisteröitymisen yhteydessä PartioID-tunnuksen täyttämällä alla olevat tekstikentät haluamallasi salasanalla. PartioID-tunnusta vaaditaan Partion Asiointipalveluun kirjautuessa. Tunnusten luonti ei ole pakollista, ja voit rekisteröityä PartioID-palveluun myöhemmin.
Salasana
Salasana uudestaan

Ymmärrän, miten henkilö- ja jäsentietojani käsitellään partiossa. (Tutustu partion tietosuojaselosteeseen)