Value Based Leadership -koulutuksen johtaja 2021

        
Pesti: SP-FS Value Based Leadership -kurssi, johtaja
Hakuaika alkaa: 7.9.2020
Hakuaika paattyy: 22.9.2020
Lisätietoja:
Yleiskuvaus: Haemme nyt
KOULUTUKSEN JOHTAJIA
vuoden 2021 koulutukseen. Kannustamme myös parijohtajuuteen eli voit hakea pestiä yhdessä haluamasi johtajaparin kanssa. Voit myös hakea yksin ja ilmaista halukkuutesi parimuotoiseen johtajuuteen hakemuksessasi, jolloin autamme tarvittaessa sopivan johtajaparin etsimisessä.

Koulutuksen aikataulut 2021
Haemme nyt koulutuksen johtajia kesä-joulukuu -välillä 2021 järjestettävään VBL 9 -koulutukseen. Pääset itse vaikuttamaan kurssin tarkkoihin aikatauluihin. Mahdollisten ensi vuoden muiden koulutuksien haku toteutetaan erikseen.  
Mikä VBL?

Value Based Leadership on noin vuoden mittainen koulutusohjelma 20-27-vuotiaille vapaaehtoistoiminnan johtajille. VBL-koulutus keskittyy itsetuntemukseen ja monimuotoisuuteen johtajuuden perustana. Koulutuksen tavoitteena on tarjota laadukas johtajuuskoulutus nuorille johtajille, antaa heille osaamista ja valmiuksia johtaa huomisen yhteiskunnassa ja luoda kohtaamisia yhteiskunnan eri ryhmien välillä. Koulutus koostuu neljästä moduulista, joiden teemat ovat 1) ryhmien johtaminen, 2) johtaminen monimuotoisuuteen, 3) itsensä johtaminen ja 4) johtaminen tuottoisasti arvoilla. VBL on rakastettu ja arvostettu koulutus, joka on kokemuksena vertaansa vailla niin osallistujille kuin kouluttajille.

Hakuohje
Kerro perusteluissa minkälaista osaamista ja kokemusta sinulla on tähän tehtävään ja miksi juuri sinä olisit hyvä koulutuksen johtaja.

Koulutuksen johtajiksi hakevia haastatellaan aikavälillä 21.9.-4.10.2020. Kerro tältä väliltä 3-5 sinulle parhaiten sopivaa ajankohtaa jolloin voisimme haastatella sinua puhelimitse noin tunnin ajan. Johtajaparina hakevat haastatellaan yhdessä joten koordinoithan tarvittaessa hakuparisi kanssa sopivat ajankohtaehdotukset. Haastatteluihin valitsemme maksimissaan 8 henkilöä. Ilmoitamme haastatteluajankohdan mahdollisimman pian.


Pestivaatimukset: Lue pestivaatimukset VBL-koulutuksen nettisivuilta osoitteesta https://www.partio.fi/nyt/parempaa-johtajuutta/kouluttajaksi/
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Perustelut
Koulutuksen johtajiksi hakevia haastatellaan aikavälillä 21.9.-4.10.2020. Kerro tältä väliltä 3-5 sinulle parhaiten sopivaa ajankohtaa.