Johtajatulien tekijä

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 20.1.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja:
Yleiskuvaus:
Etsimme Johtajatulille tekijöitä, jotka haluavat olla mukana rakentamassa Suomen hienointa metsäseminaaria ja etsimässä parempaa johtamista. Organisaatiomme jakautuu viiteen vastuualueeseen, jossa jokaisessa on avoinna eri tasoisia pestejä ajankäytön vaatimuksista sekä esihenkilö- ja asiavastuista riippuen. Pestit räätälöidään hakijan toiveiden mukaan yhdessä.  

Eri vastuualueilla on auki omia pestejä tiettyihin tehtäviin, mutta mikäli mikään niistä ei juuri nyt nappaa, tai haluat kuulla vielä lisää eri vaihtoehdoista, jätä hakemus tämän lomakkeen kautta!

Emme siis tarjoa tässä pestihaussa valmista muottia, johon sinun tulisi pestissä sopeutua, vaan keskustelemme ja pohdimme kiinnostuneiden kanssa yhdessä pestin sisältöä. Kerro jo hakiessasi pestiä, minkä tasoinen ja mihin asioihin keskittyvä pesti sinua kiinnostaisi. Pohdinta kannattaa aloittaa siitä, missä haluat itse kehittyä, ja lukea lisää tavastamme tehdä Johtajatulia ja vastuualueemme esittelyt

Toivomme, että pesteihin hakisi ihan kaikenlaisia tyyppejä, eri alueilta ja erilaisista taustoista, sillä uskomme moninaisuuden johtavan parempiin ajatuksiin. Kaikkiin Johtajatulien pesteihin haetaan avoimessa haussa, emme suosi suhmurointia emmekä myy pestejä tiskin alta. Kaikki nyt pestattavat henkilöt jatkavat pestissään syksyyn 2021 asti, ellei erikseen toisin sovita. Kaikki Johtajatulien pestit vaativat täysi-ikäisyyttä, mutta eivät esimerkiksi partiotaustaa. Lisenssisyistä projektin aikana partion jäsenmaksu tulee olla maksettuna. 
Pestivaatimukset:
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mihin vastuualueseen haet? Mikä innostaa hakemaan Johtajatulien tekijäksi? 
Mikä innostaa hakemaan erityisesti kyseiseen tiimiin? 
Millaiseen Johtajatuli-pestiin haluaisit?