Palautetiimin jäsen Johtajatulille (2-3 kpl)

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 24.1.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Kokemuspäällikkö Virpi Väyrynen (virpi.vayrynen@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsimme palautetiimin jäseniä Kokemuksen vastuualueelle!

Johtajatulilla kerätään palautetta projektin eri vaiheissa tekijöiltä, rekrytoinnista ja itse tapamahtumassa. Palautetiimin jäsen osallistuu palautteen keräämisen sunnitteluun ja toteuttamiseen sekä auttaa palautteen keräämisessä ja analysoimisessa.

Pestin vaatima ajankäyttö on 5–15 tuntia kuukaudessa. Tämän lisäksi Johtajatulien tekijät voivat osallistua joka tiistai järjestettäviin puuhiksiin, joissa on joko itsenäistä tai ohjattua puuhastelua ja mahdollisuus sopia tapaamisia muiden vastuualueiden tekijöiden kanssa. Lisäksi keväällä on luvassa yksi seminaari. Lisäksi pesti vaatii itsenäistä työskentelyä pitkin kevättä sekä tapahtuman jälkeen yhdessä analyysitiimin kanssa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua myös itse ohjelmaan tapahtumassa.
Pestivaatimukset: Pesti edellyttää, että osaa lukea ja ymmärtää dataa. Excelin sujuva käyttö ja erilaisten laskentafunktioiden ja graafien laadita on myös pestin kannalta olennaista. Webropol-ohjelman hallinta katsotaan hyödyksi, mutta ei välttämätöntä.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien palautetiimin jäseneksi?