Päivän Hyvä Työ -vastaava Johtajatulille

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 25.1.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Janina Pohja, osallistujakokemuspäällikkö (janina.pohja@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsimme Päivän Hyvä Työ -vastaavaa Kokemuksen vastuualueelle! 

Johtajatulet tehdään yhdessä ja tapahtuman tekijöiden lisäksi Johtajatulilla halutaan motivoida jokainen osallistuja tekemään Päivän Hyvän Työn yhteisön ja tapahtuman eteen. Se on lyhytkestoinen minipesti, jonka jokainen osallistuja saa vapaaehtoisesti valita tehtäväkseen. Päivän Hyvä Työ -vastaavana vastaat konseptin toteuttamisesta sekä viestimisestä. PHT-vastaava on onnistunut työssään kun Johtajatulien osallistujat tuntevat konseptin ja tapahtuman aikana jokaisella vastuualueella on suoritettu minipestejä. Sinulle tullaan nimittämään yksi tai kaksi tapahtumatyöntekijää, jotka auttavat sinua PHT:n koordinoimisesta tapahtumassa. Tulet olemaan vastuussa heidän johtamisestaan.

Päivän Hyvä Työ -vastaava saa mahdollisuuden oppia kokonaiskonseptin suunnittelusta, toteuttamisesta sekä sen johtamisesta.
Pestivaatimukset: Tehtävään etsitään oma-aloitteista, aikaansaavaa ja koordinaatiokykyistä henkilöä, joka ei kaihda osallistujien kohtaamista sekä heidän innostamistaan minipesteihin. Odotamme sinulta ymmärrystä esimiestyöstä.

Ennen tapahtumaa PHT-vastaava osallistuu joka toinen viikko tiimin yhteiseen kokoukseen, jonka lisäksi pesti vaatii itsenäistä työskentelyä pitkin kevättä. Tämän lisäksi Johtajatulien tekijät voivat osallistua joka tiistai järjestettäviin puuhiksiin, joissa on joko itsenäistä tai ohjattua puuhastelua ja mahdollisuus sopia tapaamisia muiden vastuualueiden tekijöiden kanssa. Lisäksi keväällä on luvassa yksi seminaari. Tapahtumassa PHT-vastaava tulee tekemään aktiivista työtä konseptin kanssa, joten emme voi taata vapaa-aikaa ohjelmaan osallistumiselle.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien Päivän Hyvä Työ -vastaavaksi?