Ilmoittautumistiimin jäsen Johtajatulille (2-5 kpl)

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 25.1.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Virpi Väyrynen, kokemuspäällikkö (virpi.vayrynen@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsimme ilmoittautumistiimin jäseniä Kokemuksen vastuualueelle!

Johtajatulilla tapahtumaan ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta. Ennen tapahtumaa ilmoittautumistiimi seuraa ilmoittautumisen aloitettua Kuksassa ilmoittautumisten edistymistä. Tiimi vastaa työpajailmoittatumisjärjestelmästä, ilmoittautumisen vaatimuksista ja prosesseista, sen toteutuksesta ja ylläpidosta sekä ilmoittatumisten seuraamisesta. Tapahtuman aikana ylläpidetään pienimuotoista tapahtumarekisteriä. Tapahtumailmoittauminen: seuraaminen (Kuksa) ja raporttien laatiminen tarvittaessa- Osallistumienn ilmoittatumisen toteteukseen suunntteluun, totetukseen ja seuranta ennen tapahtumaa. Leirirekisterin ylläpito tapahtuman aikana.

Ilmoittautumistiimi tarjoaa mahdollisuuden oppia ilmoittautumisjärjestelmistä sekä niiden johtamisesta yhdessä uusien partiokavereiden kanssa.
Pestivaatimukset: Tehtävään etsitään henkilöä, jolla on ymmärtystä tapahtumailmoittatutumisesta muun muassa Kuksan ja erilaisten järjestelmien kautta. Kuksan ja ilmoittautumisjärjestelmien osaaminen ja tunteminen katsotaan eduksi. Pestissä tarvitaan tietojärjestelemin osaamista.

Ajankäyttö 5–15 tuntia kuukaudessa. Ennen tapahtumaa viikottaiset ja kuukausittaiset kokoukset. Tämän lisäksi Johtajatulien tekijät voivat osallistua joka tiistai järjestettäviin puuhiksiin, joissa on joko itsenäistä tai ohjattua puuhastelua ja mahdollisuus sopia tapaamisia muiden vastuualueiden tekijöiden kanssa. Lisäksi keväällä on luvassa yksi seminaari. Lisäksi pesti vaatii itsenäistä työskentelyä pitkin kevättä sekä tapahtuman aikana ilmoittautumistiimin kanssa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua myös itse ohjelmaan tapahtumassa.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien ilmoittautumistiimin jäseneksi?