Aluevisualisti Johtajatulille

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 25.1.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Siiri Naukkarinen, Kokemusjohtaja (siiri.naukkarinen@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsimme aluevisualistia Kokemuksen vastuualueelle! 

Kokemus hakee aluevisualistia, jonka mielessä Evon leirialue näyttää toimivalta, kauniilta ja turvalliselta paikalta viettää elämyksellistä viikonloppua. Aluevisuaaliset mielikuvat olisi hyvä osata myös hahmotella paperille yhdessä kaavavastuuporukan kanssa. Alueen visuaalisen ilmeen toteuttamiseen tullaan käyttämään alan palveluntarjoajien palveluita, joten ihan kaikkea ei tarvitse itse rakentaa. Tavoitteena pestissä on luoda Johtajatulille elämyksellinen, kokemuksellinen ja turvallinen leiriympäristö, jossa jokaisen osallistujan, puhujan ja työpajanpitäjän on mukava ja helppo viettää viikonloppu rentoutuen sekä inspiroituen.

Kokemuksen kelkassa pääset osaksi rennosti aikaansaavaa tiimiä, jolla on palava halu rakentaa jokaiselle Johtajatulilaiselle laadukas, inspiroiva ja onnistunut metsäseminaarikokemus.
Pestivaatimukset: Pestissä onnistumista helpottaa ymmärrys leirialueen kaavoittamisesta sekä tapahtumailmeen rakentamisesta, mutta sinun ei tarvitse olla ammattilainen. Tukenasi on kokemuksen ja muiden vastuualueiden johtajat sekä päälliköt. Tarvitsemme mukaan ihmistä, jolla on kiinnostus projektityöskentelyyn, suunnitteluun sekä omaa hyvät organisointi taidot. Visuaalisesti hahmottavien silmien kautta maailman katsominen on myös hyvin suotavaa.

Pesti vie aikaa n. 2h/vko ja sitä on kiva edistää tiistaisin yhteisen puuhis- illan merkeissä, jolloin kaikki Johtajatulien tekijät kokoontuvat työstämään projektia. Lisäksi kevään aikana on 2 viikonloppu seminaaria ja Evolla käyntejä sovitusti.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien aluevisualistiksi?