Vaeltajaohjelman tekijä Johtajatulille (2 kpl)

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 1.4.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Nelli Tarkka, Vaeltajaohjelmapäällikkö (nelli.tarkka@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsitään kahta vaeltajaohjelman tekijää Ohjelman vastuualueelle! 

Haetaan kahta vaeltajaohjelman tekijää! Johtajatulille tulossa vaeltajaohjelmateltta, jossa erityisesti ohjelmaa vaeltajaikäisille. Pestiin kuuluu ennen Johtajatulia yhdessä teltan ja teltanohjelman suunnittelu, sekä sen varmistaminen ja pohdinta, että työpajat ja elämysohjelma soveltuvat vaeltajaikäisille.

Tässä pestissä pääsee vielä konkreettisesti vaikuttamaan ja tekemään vaeltajaohjelmaa Johtajatulille! Tässä pestissä ja tällä porukalla ei tule tylsää!
Pestivaatimukset: Pestissä ei erityisesti tarvitse taitoa tai kokemusta, mutta toiveena on että olet itse vaeltajaikäinen/koet olevasi lähellä vaeltajaikäkautta (18v-22v).

Ennen Johtajatulia: Puuhikset eli Johtajatulien yhteinen aika kerran viikossa (vapaaehtoisia) Vaeltajaohjelmatiimin kokoukset n. kahden viikon välein. Loppua kohden tavataan enemmän. Tämän lisäksi yksittäisiä viikonloppupäiviä esim. semmat ja raksa+purku. Itse tapahtumassa toivotaan läsnäoloa (27.8.-29.8.2021)
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä sinua innostaa hakemaan vaeltajaohjelman tekijäksi?