Juontaja Johtajatulille (2 kpl)

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 1.4.2021
Hakuaika paattyy: 1.5.2021
Lisätietoja: Lavaohjelmapäälliköt Minna Horelli ja Heli Vuorinen (etunimi.sukunimi@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsimme kahta juontajaa Johtajatulille ohjelman vastuualueelle!

Juontajien (2 kpl) tehtävänä on nimensä mukaisesti juontaa Johtajatulien pää- ja sivulavoille sijoittuvia ohjelmia. Juontajien tehtäviin kuuluu myös omien juontojensa käsikirjoittaminen ja tähän liittyvä taustatyö.

Lavaohjelmatiimi tarjoaa näköalapaikan Johtajatulien ohjelman liekkihetkiin ja mahdollisuuden jättää oman kädenjälkensä niihin. Tässä pestissä saat ainutlaatuisen juontamiskokemuksen vuoden mielenkiintoisimmassa johtamisseminaarissa!
Pestivaatimukset: Odotamme juontajilta kykyä luoda ja ylläpitää Johtajatuli-tunnelmaa sekä taata näin jokaiselle osallistujalle elämyksellinen, yhteisöllinen ja vuorovaikutteinen seminaarikokemus. Sinulla on hyvä olla myös aiempaa juontamis- tai esiintymiskokemusta. Kyky juontaa myös englanniksi ja ruotsiksi katsotaan eduksi.

Pesti vaatii aikaa keskimäärin 1-2 tuntia viikossa huhti-toukokuulta tapahtumaviikonloppuun saakka. Pestiin kuuluu myös osallistuminen 2-3 suunnittelupäivään/-viikonloppuun touko-kesäkuussa. Tapahtuman jälkeen pestiin kuuluu loppuraportointiin osallistuminen.

Valmistaudu toimittamaan pestaajille jonkinlainen esiintymisnäyte (esimerkiksi videopätkä aiemmalta esiintymiskeikalta tai tätä varten kuvattu video).
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien juontajaksi?