Tapahtumatoimiston tiimiläisiä Johtajatulille

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 1.4.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Marika Lappi, Tapahtumatoimistovastaava (etunimi.sukunimi@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsimme tapahtumatoimiston tiimiläisiä Kokemuksen vastuualueelle!

Johtajatulien tärkeimpänä yksittäisenä paikkana toimii tapahtumatoimisto. Tapahtumatoimisto vastaa osallistujien, puhujien ja työpajavetäjien ilmoittautumisesta, opastamisesta, tiedottamisestaan ja heidän ongelmiensa ratkomisesta. Tapahtumatoimisto toimii myös tekijöiden infopaikkana yhteistyössä HR-tiimin kanssa. Nyt etsimme tapahtumatoimiston tiimiin tekijöitä varmistamaan, että edellä mainitut palvelut toimivat sujuvasti ja ylittävät osallistujien odotukset.

Tapahtumatoimistossa olet tapahtuman ”sydämessä”.
Pestivaatimukset: Olet etsimämme henkilö, jos kuvailet itseäsi vastuulliseksi, jämptin otteen omaavaksi, reippaaksi ja palvelualttiiksi. Tapahtumatausta tai muu tapahtumatoimistoon verrattavissa oleva kokemus katsotaan isoksi plussaksi.

Ennen tapahtumaviikonloppua järjestämme perehdytystilaisuuden sekä tapahtumaviikolla vielä lyhyen päivitystilaisuuden. Sinun ei tarvitse valmistautua näihin tilaisuuksiin vaan läsnäolosi tilaisuuksissa riittää.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien tapahtumatoimiston tiimiläiseksi?