Järjestyksenvalvojia Johtajatulille

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 1.4.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Olli Hurme, turvallisuuspäällikkö TAI Taru Lehtinen, järjestyksenvalvontavastaava, etunimi.sukunimi@partio.fi
Yleiskuvaus: Etsitään järjestyksenvalvojia Teknisen tuotannon vastuualueelle!

Turva palvelee osallistujia 24/7 ja pitää huolen siitä, että kaikilla on varmasti turvallinen tapahtuma. Pestissä pääset varmistamaan tapahtuman turvallisuutta. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa tapahtuma-alueen järjestyksenvalvonta, sekä portin valvonta. Vuoron aikana et joudu olemaan yksin, vaan saat kavereiksesi muita järjestyksenvalvojia.

Pesti tarjoaa näköalapaikan Johtajatulien osa-alueeseen, jota ilman tapahtuma ei onnistu. Pääset vaikuttamaan konkreettisesti siihen, että kaikilla on varmasti turvallinen tapahtuma ja saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi maasto-olosuhteissa. Osa-alueessa pyritään mahdollistamaan tarpeeksi vapaa-aikaa jokaiselle tekijälle, jotta halutessasi pääset osallistumaan ohjelmaan tai näkemään kavereita myös muuten kuin pestin osalta. Pestiä ei tarvitse tehdä yksin, ja esimerkiksi työvuorot pyritään suunnittelemaan porukalla.
Pestivaatimukset: Pestiin nimetyllä tulee olla tapahtuman aikana voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti. Arvostamme kokemusta turvallisuusalan työtehtävistä ja/tai partiotapahtumien turvassa toimimisesta. Vaatimukset eivät ole täysin kiveen hakattuja, ja niistä voidaan mahdollisesti joustaa.

Toimit tehtävässä tapahtuman ajan (pe-su).
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien järjestyksenvalvojaksi?