Vertaisverstaiden vastaava

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 1.4.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Hermanni Ahtiainen, 044 3535996, hermanni.ahtiainen@partio.fi
Yleiskuvaus: Etsitään vertaisverstaiden vastuuhenkilöä ohjelman vastuualueelle!

Johtajatulien sisältöön kuuluu olennaisesti se, että jokaisella osallistujalla on oma annettavansa viikonlopun sisältöön. Sunnuntai-aamun Vertaisverstaat ovat käytännön ohjelman osa, jossa kuka tahansa voi pitää lyhyen työpajan osaamastaan aiheesta, oli se sitten rentoutumisharjoitus, jokin uusi taito tai mitä vaan maan ja taivaan väliltä.

Verstaiden pitäjät löytyvät tapahtuman osallistuista ja vastaavan tehtävään kuuluu niiden organisointi sekä vetäjien kanssa kommunikointi. Pestissä vastaat sunnuntai-aamun vertaisvertaiden organisoinnista:
- Vertaisverstaiden vetäjien kerääminen ja läpikäynti yhdessä elämysohjelmatiimin kanssa
- Valittujen vertaisverstaiden suunnittelu, sijoittelu ja tarpeisiin vastaaminen
- Osallistujien ilmoittautuminen Vertaisverstaisiin yhdessä Teknisen tuotannon kanssa

Pestissä toimit osana Elämysohjelman tiimiä, joka tuottaa kokonaisuudessaan koko Johtajatulien : perjantain aloitus, lauantai-illan ohjelmat, sunnuntain vertaisverstaat sekä alueella pyörivät ohjelmapisteet.

Elämysohjelmassa tarjoamme korona-ajan inspiroivimman pestin. Lähde mukaan tuottamaan kesän 2021 suurinta johtajuuden yhteistä keskustelua, jossa rakennetaan parempaa huomista ja parempaa yhteiskuntaa! Projektia tehdään pitkälti yhdessä ja mentaliteetilla, että koronahan tätä ei pilaa - kaikki tekeminen tulee käyttöön ja projektin tekemisen täytyy olla mukavaa jo itsessään: sillä taataan hyvä lopputulos.
Pestivaatimukset: Tarvitset organisointikykyä, kommunikointivalmiutta sekä avointa mieltä - koronan muuttaessa arkielämää myös ison tapahtuman järjestäminen tarvitsee luovia ratkaisuita!

Pesti vaatii ajankäyttöä minimissään muutamia päiviä kuukaudessa, mutta toivomme, että pääsisit osallistumaan Johtajatulien yhteisiin Puuhiksiin tiistaisin. Puuhiksissa kokoonnumme yhteen pohtimaan asioita ja työskentelmään yhdessä. Ohjelman ja elämysohjelman puuhiksissa työstämme yhteisiä asioita ja pohdimme uusia ideoita - sekä nautimme projektin tekemisestä!
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä motivoi sinua hakemaan vertaisverstaiden vastuuhenkilöksi Johtajatulille?