Valoteknikko Johtajatulille

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 9.6.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Maija "Maikki" Äikäs, Lava- ja aluetekniikka päällikkö (maija@aikas.eu)
Yleiskuvaus: Etsimme valoteknikkoa Teknisen tuotannon vastuualueelle!

Valoteknikko vastaa leirin valotekniikasta ja valojen käytöstä. Valoteknikko on mukana tekniikan rakennuksessa sekä purussa ja on vastuussa muunmuassa esiintymislavojen valaistuksesta ja valotekniikasta.

Valoteknikkona pääset huippu tiimiin toteuttamaan visuaalista puoltasi ja opit varmasti myös paljon uutta, vaikka laitteet ja työtehtävät olisivatkin jo ennestään tuttuja! Lisäksi tapaat paljon uusia ja vanhoja tapahtuma-alan tekijöitä ja seuraamaan leirin yhteisohjelmia parhailta paikoilta.
Pestivaatimukset: Pestissä tarvitset aiempaa kokemusta valotekniikasta sekä reagointikykyä ja reipasta mieltä. Tiedät mikä on DMX ja olet ajanut valoja esimerkiksi harrastajateatterissa, koulussa tai ehkä isommillakin keikoilla. Valoteknikkona toteutat yhteisohjelmien visuaalista ilmettä ja käytät työkaluna valopöytää, joten pestissä hyödyt myös visuaalisesta luovuudesta sekä teknisestä osaamisesta.

Valoteknikko toimii pestissään varsinaisen leirin lisäksi myös rakennus- ja purkuleirien ajan sekä osallistuu ennen leiriä suunnittelu ja tutustumispäivään, joka pidetään mahdollisuuksien mukaan läsnä tai etänä.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien valoteknikoksi?