Avajaiselämysvastaava Johtajatulille

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 9.6.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Nelli Heikkinen & Hermanni Ahtiainen, Elämysohjelmapäälliköt (etunimi.sukunimi@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsimme avajaiselämysvastaavaa Ohjelman vastuualueelle! 

Haluatko päästä toteuttamaan vuoden siisteintä partioelämystä? Onko sinulla visio siitä, miten osallistujat saadaan irtautumaan työviikosta ja orientoitumaan Johtajatulille? Onko luovuutesi vailla vertaa? Entä pysyvätkö sinulla langat käsissäsi? Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen kyllä, voisit olla juuri oikea tyyppi vastaamaan Johtajatulien avajaisista! Haemme tähän pestiin tyyppiä (tai paria), joka osaa luoda yhteisöllisen fiiliksen tarinankerronnan keinoin. Koska emme pandemiasta johtuen voi toteuttaa avajaisia perinteisellä yhteisohjelman kaavalla, tarvitaan henkilö, joka osaa ajatella laatikon ulkopuolelta. Pestissäsi vastaat kaikille Johtajatulien yli 3000 osallistujalle yhteisten avajaisten suunnittelusta ja toteutuksesta tapahtumaperjantain aikana. Tässä pestissä saat (melkein) vapaat kädet. Vain mielikuvitus on rajana! Meillä on jo joitakin ideoita, joita voit halutessasi hyödyntää, mutta voit myös aloittaa täysin puhtaalta pöydältä. Jos sinulla on huikea idea, niin toteutetaan se! Halutessasi voit kasata tiimisi itse tai tarvittaessa autamme sinua tekijöiden löytämisessä! Pestissä toimit osana Elämysohjelman tiimiä, joka tuottaa Johtajatulien elämysohjelman kokonaisuudessaan: perjantain avajaiset sekä iltanuotiot, lauantai-illan ohjelman, sunnuntain vertaisverstaat sekä alueella pyörivät ohjelmapisteet. Elämysohjelman tarkoituksena on tarjota paikkoja rentoutua, yhteistä tekemistä uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, hauskanpitoa, henkisyyttä ja ihmetystä.

Tässä pestissä pääset mukaan huippuporukkaan, jolla on ennen kaikkea hyvä meininki tekemisessä! Tarjoamme mahdollisuuden päästä toteuttamaan osallistujille ikimuistoisen elämyksen, josta puhutaan vielä seuraavillakin Tulilla. Projektia tehdään pitkälti yhdessä ja sillä mentaliteetilla, ettei anneta koronan pilata tätä – itse tekemisenkin pitää olla kivaa.
Pestivaatimukset: Jos ideointi on sinulle lasten leikkiä ja organisointikyky kuuluu kovimpaan osaamiseesi, tämä pesti on juuri sinulle! Pestissä et kuitenkaan välttämättä tarvitse mitään erityistä osaamista tai kokemusta, vaan aurinkoisella asenteella ja avoimella mielellä pärjäät mainiosti. Pestissä menestymisessä voivat auttaa kuitenkin mm. seuraavat taidot: - tarinankerronta - käsikirjoittaminen - innovaatiokyky - luovan työn suunnittelu - aikatauluttaminen - kommunikaatiotaidot - tiimin johtaminen - ongelmanratkaisukyky

Ajankäyttö riippuu hyvin paljon sinusta itsestäsi sekä tiimistäsi. Toivomme, että pääsisit osallistumaan elämysohjelman yhteisiin suunnittelukokouksiin torstaisin. Suunnittelukokoukset kestävät keskimäärin n. 2 h. Lisäksi kokoonnumme koko tekijäporukalla tiistaisin käymään läpi projektin yhteisiä asioita. Voit halutessasi osallistua myös näihin puuhiksiin. Yhteisten kokousten lisäksi aikaasi vaatii avajaisten varsinainen suunnittelutyö sekä toteutuksen valmistelu. Aikaa kuluu arviolta muutamia tunteja viikossa.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien avajaiselämysvastaavaksi?