Ääniteknikko Johtajatulille

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 9.6.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Maija "Maikki" Äikäs, Lava- ja aluetekniikan päällikkö (maija@aikas.eu)
Yleiskuvaus: Ääniteknikko on leirin aikana vastuussa äänentoistosta ja äänijärjestelmistä. Pestiin kuuluu myös ennen leiriä äänen toiston ja muun tekniikan rakennus sekä purku leirin jälkeen. Pestin työtehtäviä voivat olla esimerkiksi monitorimiksaus, FoH-miksaus, järjestelmäteknikon, striimimiksaajan ja mikittäjän työtehtävät hakijan omien preferenssien mukaan.

Ääniteknikonpestissä pääset toteuttamaan ja seuraamaan yhteisohjelmia paraatipaikoilta, sekä mahdollistamaan yhteisohjelmien kuuluvuuden mahdollisimman monelle leiriläiselle. Pestissä pääset varmasti oppimaan uutta omista kiinnostuksen kohteistasi, sekä toteuttamaan tapahtumaa muiden taitavien ja ammattitaitoisten teknikoiden kanssa!
Pestivaatimukset: Ovatko desibelirajat ja liukurivit tuttuja? Tunnetko palavaa halua kytkeä kaapeleita? Ääniteknikon pestissä tarvitset aikaisempaa kokemusta äänijärjestelmistä sekä audiosignaalin käsittelystä. Teknisen osaamisen lisäksi tarvitset rautaisia hermoja, reagointikykyä, reipasta ja ratkaisuhenkistä asennetta sekä tiimihenkeä.

Ääniteknikon pesti on koko tapahtuma-ajan mittainen. Lisäksi pestiin kuuluu rakennus- sekä purku leiri ja noin kaksi suunnittelu- ja tutustumispäivää muiden teknikoiden kanssa ennen leiriä.

Eikö aiempaa kokemusta äänitekniikasta löydy? Ei hätää! Jos olet kiinnostunut kaiuttimista, mikrofoneista ja kaapeleista sekä otat helposti haltuun uusia laitteita, hae rohkeasti mukaan ja kerro kiinostuksen kohteistasi sekä itsestäsi. Pidämme tarvittaessa suunnittelu- ja tutustumispäivän yhteydessä hieman koulutusta ja perehdytystä mahdollisuuksien mukaan.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien ääniteknikoksi?