Elämysohjelmapisteen vastuuhenkilö Johtajatulille

        
Pesti: Johtajatulien tekijä
Hakuaika alkaa: 10.6.2021
Hakuaika paattyy: 15.8.2021
Lisätietoja: Sointu Huvinen, sointu.huvinen@partio.fi & Elisa Mattila, elisa.mattila@partio.fi (etunimi.sukunimi@partio.fi)
Yleiskuvaus: Etsimme elämysohjelmapisteen vastuuhenkilöä Ohjelman vastuualueelle!

Haluatko päästä toteuttamaan vuoden siisteintä partiotapahtumaa? Onko sinulla ajatus siitä, mikä timanttinen ohjelmanumero Johtajatulille on ehdottomasti saatava? Entä pysyvätkö sinulla langat käsissäsi? Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen kyllä, voisit olla juuri oikea tyyppi vetämään yhtä elämysohjelman toimintapisteistä! Pestissä toimit osana Elämysohjelman tiimiä, joka tuottaa Johtajatulien elämysohjelman kokonaisuudessaan: perjantain avajaiset sekä iltanuotiot, lauantai-illan ohjelman, sunnuntain vertaisverstaat sekä alueella pyörivät ohjelmapisteet. Elämysohjelman tarkoituksena on tarjota paikkoja rentoutua, yhteistä tekemistä uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, hauskanpitoa, henkisyyttä ja ihmetystä. Pestissäsi vastaat yhden (tai halutessasi useamman) elämysohjelmapisteen suunnittelusta ja toteutuksesta tapahtuman aikana. Toimintapisteiden sisältö ja toteutustapa voi olla lähes mitä tahansa, esim. urheilua, käsitöitä, kokkailua, kulttuuria, hemmottelua, jne. Vain mielikuvitus on rajana! Meillä on jo paljon ideoita valmiina, joille kaipaamme suunnittelijoita ja toteuttajia. Jos sinulla on idea, mitä ei meidän listaltamme vielä löydy, niin toteutetaan se! Pisteiden monimuotoisuudesta johtuen vastuullasi oleva piste saattaa olla avoinna koko Tulien ajan tai esim. vain lauantai-iltana. Lisäksi osa pisteistä vaatii jatkuvaa ohjausta, kun osa voi olla osallistujien toteutettavissa täysin itsenäisesti. Halutessasi voit kasata tiimisi itse tai tarvittaessa autamme sinua tekijöiden löytämisessä!

Tässä pestissä pääset mukaan huippuporukkaan, jolla on ennen kaikkea hyvä meininki tekemisessä! Tarjoamme mahdollisuuden päästä toteuttamaan villeimmät ohjelmaideasi sekä mahdollistamaan osallistujien rentoutumisen seminaariohjelman vastapainoksi. Projektia tehdään pitkälti yhdessä ja sillä mentaliteetilla, ettei anneta koronan pilata tätä – itse tekemisenkin pitää olla kivaa.
Pestivaatimukset: Jos ideointi on sinulle lasten leikkiä ja organisointikyky kuuluu kovimpaan osaamiseesi, tämä pesti on juuri sinulle! Pestissä et kuitenkaan välttämättä tarvitse mitään erityistä osaamista tai kokemusta, vaan aurinkoisella asenteella ja avoimella mielellä pärjäät mainiosti. Pestissä menestymistä helpottavat kuitenkin mm. seuraavat taidot:
- tiimin johtaminen
- luovan työ suunnittelu
- aikatauluttaminen
- kommunikaatiotaidot
- ongelmanratkaisukyky

Ajankäyttö riippuu hyvin paljon vastuullasi olevasta pisteestä ja sinusta. Jos haluat tulla toteuttamaan vain oman pisteesi, pesti vaatii aikaasi arviolta viikoittain pari tuntia. Halutessasi voit osallistua koko tiimin yhteisiin suunnittelukokouksiin tiistaisin, mutta voit myös tulla toteuttamaan vain oman pisteesi. Suunnittelukokoukset kestävät keskimäärin n. 2 h.
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Mikä innostaa sinua hakemaan Johtajatulien elämysohjelmapisteen vastuuhenkilöksi?