Digikymppi Heureka-laaksoon / Finnjamboree KAJO 2022

        
Pesti: Digikymppi
Hakuaika alkaa: 16.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus:

Sytytkö siitä, miten digitaalinen maailma toimii? Miten puhelimet toimivat ja miten kännykkä yhdistyy nettiin? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle pesti Heureka-laakson digikymppinä!  

Heureka-laakso tarjoaa osallistujille elämyksiä arkipäivän ilmiöistä ja tieteellisistä teorioista. Laaksossa opitaan kestävän kehityksen tavoitteista muun muassa kestävää teollisuutta, innovaatioita ja infrastruktuureja sekä vastuullista kuluttamista. Leiriläinen tutustuu, kokeilee, oivaltaa ja innostuu (teknisestä) tieteestä. 

Kympit vastaavat yhdestä laakson viidestä kokonaisuudesta, eli noin 5-6 rastista. Tässä teemassa rasteilla on mm. internetin toimintaan tutustumista, ohjelmoinnin aakkosia ja 3D-tulostusta.  

Haemme kolmea digikymppiä. Kympin pesti alkaa syksyllä 2021 rastien käytännön toteutuksen suunnittelulla. Kymppinä vastaat rasteistasi kokonaisuutena, sisältäen vaiheet aina suunnittelusta, hankinnoista ja rekrytoinnista toteutukseen ja palautekeskusteluihin asti. Saat tueksesi kokeneen joukon laaksomestareita sekä laakson muut kympit. Älä siis huoli, yksin ei tarvitse tehdä! Pesti päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022. 

Pestivaatimukset:

Kymppipesti on johtamispesti, jossa saat leirin aikana johdettavaksesi joukon tekijöitä jotka auttavat sinua toteuttamaan suunnitelmasi.  Täten toivomme että sinulla on kokemusta johtamisesta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin haetaan ensisijaisesti yksin ja siinä toimitaan suomeksi. 

Pesti edellyttää osallistumista laakson yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa sekä viikonloppuseminaareihin kerran-kahdesti vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu laakson suunnitteluun ja johtamiseen sekä oman vastuualueen edistämistä muiden laaksojen kanssa sovitusti kokousten ulkopuolella. 

Lisätietoja:

Lisätietoja saat Artulta (arttu.tanner@partio.fi) tai Lauralta (laura.hakala@partio.fi)

Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut