Kiertotalouskymppi Tulevaisuuslaaksoon / Finnjamboree KAJO 2022

        
Pesti: Kiertotalouskymppi Tulevaisuuslaaksoon
Hakuaika alkaa: 16.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus:

Tunnetko kiertotalouden kiemurat kuin omat taskusi??Syntyykö käsissäsi vanhasta uutta tai innostutko tavaroiden tai raaka-aineiden uudelleenkäytöstä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle pesti Tulevaisuus-laakson?kiertotalouskymppinä!?? 

Tulevaisuuteen vaikuttaminen on taito, jota voi kehittää. Tulevaisuuslaakso kokoaa tarpojat ja samoajat keskustelemaan ja kuvittelemaan vaihtoehtoisia tulevaisuuksia. Miltä näyttää maailma vuonna 2040? Millaista on elämäni 20 vuoden kuluttua - miten asun ja liikun, mitä syön ja missä olen töissä? Mitä ajattelen itsestäni ja maailmasta. Mikä on minulle tärkeää?

Pestivaatimukset:

Kiertotalouskympit vastaavat Minä ja kiertotalous -ohjelmakokonaisuudesta, joka on yksi laakson seitsemästä kokonaisuudesta.?Toiminnallisella alueella pohditaan konkreettisia ratkaisuja ilmastokriisiin ja luontokatoon. Tulevaisuudessa roolit muuttuvat ja kuluttajista tulee yhä enemmän tuottajia. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Alueella mietitään, pitääkö aina ostaa uutta vai olisiko viisaampaa sittenkin käyttää asioita uudelleen, korjata, kierrättää ja tuunata??? 

Laaksoon haetaan kahta kiertotalouskymppiä. Kympin pesti alkaa syksyllä 2021 rastien käytännön toteutuksen suunnittelulla. Kymppinä vastaat rasteistasi kokonaisuutena, sisältäen vaiheet aina suunnittelusta, hankinnoista ja rekrytoinnista toteutukseen ja palautekeskusteluihin asti. Saat tueksesi kokeneen joukon laaksomestareita sekä laakson muut kympit. Älä siis huoli, yksin ei tarvitse tehdä! Pesti päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022.? 

Kymppipesti on johtamispesti, jossa saat leirin aikana johdettavaksesi joukon tekijöitä, jotka auttavat sinua toteuttamaan suunnitelmasi.? Toivomme, että sinulla on kokemusta johtamisesta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin voi hakea yksin tai yhdessä mahdollisen toisen kiertotalouskympin kanssa.?Pestissä toimitaan suomeksi. 

Lisätietoja: Kymppipesti on johtamispesti, jossa saat leirin aikana johdettavaksesi joukon tekijöitä, jotka auttavat sinua toteuttamaan suunnitelmasi.? Toivomme, että sinulla on kokemusta johtamisesta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin voi hakea yksin tai yhdessä mahdollisen toisen kiertotalouskympin kanssa.?Pestissä toimitaan suomeksi. 

Pesti edellyttää osallistumista laakson yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa sekä viikonloppuseminaareihin kerran-kahdesti vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu laakson suunnitteluun ja johtamiseen sekä oman vastuualueen edistämistä muiden laaksojen kanssa sovitusti kokousten ulkopuolella.? 
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut