Leirilehtikymppi, Finnjamboree Kajo 2022

        
Pesti: Leirilehtikymppi
Hakuaika alkaa: 16.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus: Oletko aina halunnut päästä tekemään leirilehteä yli 15 000 henkilölle? Kutkuttaako ajatus päätoimittajana toimimisesta ja leiriarjen ikuistamisesta lehden sivuille? Tällöin leirilehtikympin pestin on juuri sinulle! 

Pestissä pääset suunnittelemaan, ideoimaan ja rakentamaan leirilehden konseptin yhdessä viestintätiimin kanssa. Leirilehti tulee olemaan ei-paperinen, joten pääset myös vaikuttamaan siihen millä alustalla lehteä tehdään. Mitä kaikkea lehdessä halutaan kertoa ja minkälaisilla tavoilla? Kymppinä pestaat myös ryhmän tekijöitä varsinaiseen lehden tekemiseen aina toimittajista taittajiin.
Pestivaatimukset: Pestin tekemiseen edellytämme kokemusta lehtien tai muiden vastaavien julkaisujen tekemisestä joko partiossa tai partion ulkopuolella. Toimit käytännössä julkaisun päätoimittajana ja vastaat kokonaisuuden Kajomaisuudesta, oikeakielisyydestä sekä partiomaisesta otteesta. Partiokokemus ei ole ehdoton edellytys pestissä toimimiseen, mutta partiomedioiden tietämys on suureksi eduksi. Suomen kielen kielitaito on ehdoton edellytys pestissä toimimiseen. Mikäli sinulla on muuta kielitaitoa, kuten englanti ja ruotsi on siitä hyötyä varsinkin kielellisen saavutettavuuden kannalta.  

Edellytämme jonkin verran aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Kymppinä tulet pestaamaan oman tekijätiimisi ja johtamaan heidän toimintaansa. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen. 

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy joulukuussa 2022. Pestissä olet osa viestintätiimiä sekä viestintä-markkinointiryhmää. Kymppinä olet velvoitettu osallistumaan tiimin yhteisiin kokouksiin noin kerran kuukaudessa, leirin lähestyessä mahdollisesti useamminkin. Lisäksi suunnittelu ja konseptointi vie oman aikansa sekä energiansa. 

Lisätietoja: Kerrothan hakemuksessasi mikä sinun suhteesi on partiojulkaisuihin, kuten piirilehtiin. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja lisää tietoa voit kysyä viestintämestari Johanna Reposelta, johanna.reponen@partio.fi
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Kerro kokemuksistasi partiojulkaisuihin