Urakymppi Tulevaisuuslaaksoon / Finnjamboree KAJO 2022

        
Pesti: Urakymppi Tulevaisuuslaaksoon
Hakuaika alkaa: 16.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus:

Onko sinulla vahva arvaus siitä, millaista tulevaisuuden työelämä on??Innostutko ongelmanratkaisusta ja yhteistyötaidoista? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle pesti Tulevaisuus-laakson?urakymppinä!?? 

Tulevaisuuteen vaikuttaminen on taito, jota voi kehittää. Tulevaisuuslaakso kokoaa tarpojat ja samoajat keskustelemaan ja kuvittelemaan vaihtoehtoisia tulevaisuuksia. Miltä näyttää maailma vuonna 2040? Millaista on elämäni 20 vuoden kuluttua - miten asun ja liikun, mitä syön ja missä olen töissä? Mitä ajattelen itsestäni ja maailmasta? Mikä on minulle tärkeää?

Pestivaatimukset:

Urakympit vastaavat Minä ja työ -ohjelmakokonaisuudesta, joka on yksi laakson seitsemästä kokonaisuudesta.?Nuoret ovat kultainen sukupolvi – heillä on paljon ongelmia ratkottavana mutta myös paljon valmiita työkaluja näiden ongelmien ratkomiseen. Tämän alueen keskiössä onkin työn tekeminen tulevaisuudessa. Jokainen vartio valitsee itselleen ratkaistavan tehtävän, ja kuten pakohuoneissa, ongelmanratkaisu yhdessä on keskeisessä roolissa.

Laaksoon haetaan kahta urakymppiä. Kympin pesti alkaa syksyllä 2021 rastien käytännön toteutuksen suunnittelulla. Kymppinä vastaat rasteistasi kokonaisuutena, sisältäen vaiheet aina suunnittelusta, hankinnoista ja rekrytoinnista toteutukseen ja palautekeskusteluihin asti. Saat tueksesi kokeneen joukon laaksomestareita sekä laakson muut kympit. Älä siis huoli, yksin ei tarvitse tehdä! Pesti päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022.? 

Lisätietoja:

Kymppipesti on johtamispesti, jossa saat leirin aikana johdettavaksesi joukon tekijöitä, jotka auttavat sinua toteuttamaan suunnitelmasi.? Toivomme, että sinulla on kokemusta johtamisesta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin voi hakea yksin tai yhdessä mahdollisen toisen urakympin kanssa.?Pestissä toimitaan suomeksi. 

Pesti edellyttää osallistumista laakson yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa sekä viikonloppuseminaareihin kerran-kahdesti vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu laakson suunnitteluun ja johtamiseen sekä oman vastuualueen edistämistä muiden laaksojen kanssa sovitusti kokousten ulkopuolella.? 

Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut