Videokymppi Tulevaisuuslaaksoon / Finnjamboree KAJO 2022

        
Pesti: Videokymppi Tulevaisuuslaaksoon
Hakuaika alkaa: 16.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus:

Innostaako tulevaisuuden kuvitteleminen? Haluaisitko päästä jututtamaan tulevaisuuden asiantuntijoita? Pysyykö kamera käsissä ja editointiohjelmista on jonkinlainen haju? Tule mukaan visioimaan kestävää tulevaisuutta ja tulevaisuuden partiotaitoja! Etsimme videokymppiä Tulevaisuus-laaksoon. 

Tulevaisuuteen vaikuttaminen on taito, jota voi kehittää. Tulevaisuuslaakso kokoaa tarpojat ja samoajat keskustelemaan ja kuvittelemaan vaihtoehtoisia tulevaisuuksia. Miltä näyttää maailma vuonna 2040? Millaista on elämäni 20 vuoden kuluttua - miten asun ja liikun, mitä syön ja missä olen töissä? Mitä ajattelen itsestäni ja maailmasta? Mikä on minulle tärkeää?


Pestivaatimukset: Videokymppi vastaa laakson sisäisestä videotuotannosta, kuten asiantuntijavideoista. Lisäksi videokymppi osallistuu uutisstudion suunnitteluun yhdessä areenakymppien kanssa. Videoiden avulla tuomme laaksoon vierailulle myös sellaisia tulevaisuuden teemojen asiantuntijoita, jotka eivät pääsisi muuten paikalle. Areenan uutisstudiossa nuoret voivat kuvata, videoida, piirtää, maalata, kirjoittaa ja somettaa.? 
Laaksoon haetaan yhtä videokymppiä. Kympin pesti alkaa syksyllä 2021 käytännön toteutuksen suunnittelulla. Kymppinä vastaat videotuotannosta kokonaisuutena, sisältäen vaiheet aina suunnittelusta, hankinnoista ja rekrytoinnista toteutukseen ja palautekeskusteluihin asti. Saat tueksesi kokeneen joukon laaksomestareita sekä laakson muut kympit. Älä siis huoli, yksin ei tarvitse tehdä! Pesti päättyy leirin jälkeen syksyllä 2022.? 
Lisätietoja:

Kymppipesti on johtamispesti, jossa saat leirin aikana johdettavaksesi joukon tekijöitä, jotka auttavat sinua toteuttamaan suunnitelmasi.? Toivomme, että sinulla on kokemusta johtamisesta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Pesti edellyttää sitoutumista Kajon kasvatustavoitteisiin sekä reiluun, tasapuoliseen ja mielekkääseen johtamiseen. Pestiin haetaan ensisijaisesti yksin ja siinä toimitaan suomeksi. 

Pesti edellyttää osallistumista laakson yhteisiin suunnittelu-Teams-palavereihin noin kerran kuussa sekä viikonloppuseminaareihin kerran-kahdesti vuodessa. Lisäksi aikaa kuluu laakson suunnitteluun ja johtamiseen sekä oman vastuualueen edistämistä muiden laaksojen kanssa sovitusti kokousten ulkopuolella.? 

Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut