Kajo 2022 Elämälaakson Pinnan alla kymppi 2kpl

        
Pesti: Pinnan alla kymppi
Hakuaika alkaa: 16.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus:

Kutkuttaako ohjelman tekeminen ja moderni tapa toteuttaa partio-ohjelmaa? Tule toteuttamaan elämäteemaista ohjelmalaaksoa, joka on yksi Kajon kuudesta ohjelmalaaksosta.  

Elämälaaksoon osallistuu kuuden päivän aikana yhteensä noin 12 000 leiriläistä. Pestissä pääset luomaan Kajolle laakson, jossa tutustutaan elämän ihmeisiin solutasolta elollisen elämän äärirajoille saakka. Laakso koostuu biosfääristä, ihmisestä, yhteiskunnasta, elämän legoista ja vedestä. Tule ottamaan selvää, miten ja miksi elämä toimii.  

Pinnan alla kymppinä pääset kuvaamaan Evon vedenalaista maailmaa eri työkalujen avulla, nostamaan järvestä näytteitä tutkittavaksi ja tutustumaan veden PH:hon sekä vesien suolaisuuteen.  

Pestiä toteutetaan yhdessä toisten kymppien ja mestarin kanssa. Kymppi myös pestaa itselleen tiimin tekijöitä, joiden kanssa toimintapisteet toteutetaan. Pestissä toimit osana kasvatuksen osa-aluetta, jonka tehtävä on luoda Kajosta kestävä ja oivalluksia tarjoava kokonaisuus. Toimintaa ohjaavat partion, projektin ja kestävän kehityksen periaatteet. Pesti alkaa elokuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syyskuussa 2022. Pestiin kuuluu kokoustamista oman laaksotiimin kanssa noin kerran kuukaudessa tai hieman useammin ja osallistumista kasvatuksen seminaareihin.  


Pestivaatimukset:

Etsimme kymppejä, jotka uskaltavat tarttua toimeen, olla uteliaita ja käyttää mielikuvitustaan. Etsimämme tyypit toimivat luontevasti osana tiimiä ja tuntevat partiokasvatuksen salat. Oma-aloitteisuudesta ja johtamiskokemuksesta on hyötyä pestissä. 

Pestissä toivotaan jonkinlaista kokemusta leiriohjelman suunnittelusta, projektityöskentelystä sekä mahdollisesti tietämystä erilaisista vesistöistä ja niiden eliöistä. Partiossa hankittu osaaminen auttaa pestissä suurleirin luonteen takia ja partio-ohjelman tuntemisesta on etua. Kaikkea ei tarvitse osata ennalta vaan pestissä, niin kuin partiossa muutenkin, opitaan tekemällä. Kannattaa hakea mukaan hieman pienemälläkin kokemuksella. Pestiin voi hakea yksin tai parin kanssa. 


Lisätietoja:

Pestissä pääset kehittämään yhteistyökykyjäsi ja saat kokemusta isossa projektiorganisaatiossa toimimisesta. Pääset osaksi Kajon mahtavaa tekijäporukkaa ja leiriprojektia, jossa voit olla osana uutta kestävämpää tapaa toteuttaa Finnjamboreeta. Pesti elämälaakson kymppinä antaa elämyksen suurleiripestistä sekä mahdollisuuden välittää elämyksellisyyttä leiriläisille. 

“Elämä ei ole ongelma, joka pitäisi ratkaista, vaan todellisuus, joka on koettava” ja tämän takia tarvitsemme mahtavia kymppejä mahdollistamaan Kajo-kokemuksen. 

Jos jokin pestissä askarruttaa tai haluat pohtia elämän tarkoitusta, ota yhteyslaaksomestari Heini Muukkoseen heini.muukkonen@partio.fi 


Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut