Videokuvauskymppi Finnjamboree Kajo 2022

        
Pesti: Videokuvauskymppi
Hakuaika alkaa: 16.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus:
Video kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa, vai miten se oli? Videokuvauskymppi on merkittävässä roolissa vaikuttamassa siihen, millaisena Kajo välittyy ihmisten mieliin kuvina ja väreinä. Mikä on se video ja se tallentunut partiohetki, josta kaikki muistavat Kajon vielä vuosienkin päästä? Millaisena Kajo näytetään videokoosteissa tulevaisuudessa? 

Etsimme videokuvauskymppiä, joka yhdessä kuvausmestarin kanssa vastaa Kajon videokuvaajien pestaamisesta, koulutuksesta ja aikatauluista. Kymppi johtaa Kajon videokuvaustiimiä. Pestissä pääsee näköalapaikalta vaikuttamaan siihen, miten suurleiri taltioidaan ja mitä tunnelmia videot leiriltä välittävät vielä vuosienkin päästä.  Kajon videokuvaustiimin tehtävänä on siis taltioida leiri videokameran läpi mahdollisimman kattavasti, jotta kuvattua materiaalia voi käyttää jo leirin aikana ja myös sen jälkeen erilaisiin tarkoituksiin. 
Pestivaatimukset:
Toivomme aiempaa tapahtumakuvauskokemusta partioleiriltä tai jostain muusta isosta tapahtumasta. Sinulla on ammattimaista kokemusta videokuvaamisesta ja ehkä myös muusta videotuotannosta. Vaikka varsinainen leiri onkin vasta ensi vuonna, niin tarkoitus on kuvata materiaalia Kajon käyttöön jo ennen leiriä. Oma kuvauskalusto on siksi toivottu lisä mutta ei välttämätön. Videokuvauskympin pesti alkaa heti ja päättyy leirin jälkeen. Pestissä toimit osana Kajon kuvaustiimiä ja tukenasi on myös muita tiimin kymppejä. 

Edellytämme jonkin verran aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen. Tässä pestissä et tarvitse aiempaa partiokokemusta. 
Lisätietoja: Kysy lisää pestistä: Kuvausmestari Jesse Braun jesse.braun@partio.fi 
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut