Youtube-vastaava Finnjamboree Kajo 2022

        
Pesti: Tubekymppi
Hakuaika alkaa: 15.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus: Jos sanat tubettaja, vaikuttaja, sisällöntuottaja tai videontekijä herättävät sinussa mielenkiintoa niin tämä pesti on sinulle! Pestiin haetaan kahta kymppiä jotka toimivat parina, joten tätä pesti voit hakea yksin tai yhdessä kaverisi kanssa. Tubekymppien tehtävänä on johtaa omaa tubetiimiä ja tuottaa tiimin kanssa sisältöä Kajon Youtubekanavalle ennen leiriä, leirin aikana ja sen jälkeen.  
Pestivaatimukset:
Pesti ei suoraan edellytä esiintymistä videoilla tai osaamista videoiden tekemisestä vaan tärkeintä on kiinnostus Youtubea, sosiaalista mediaa ja videoita kohtaan. Kympit kasaavat ympärilleen tiimin jonka jäsenet täydentää osaamisellaan toisiaan. Toki katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen Youtube- tai muiden videoiden sisällöntuotannosta kameran edessä tai sen takana. 

Pesti alkaa heti ja päättyy leirin jälkeen. Edellytämme jonkin verran aikaisempaa johtamiskokemusta joko partiosta tai sen ulkopuolelta. Projektia tullaan työstämään pitkälti etänä O365-ympäristössä, joten hyvät projektinhallintaidot tulevat tarpeen. Pestissä toimit osana Kajon kuvaus- ja sometiimiä, sekä tukenasi on myös muita tiimin kymppejä. Tässä pestissä et tarvitse aiempaa partiokokemusta. 
Lisätietoja: Kysy lisää pestistä: Somemestareilta Minna Pyykkönen ja Anna Pekonen, tai kuvausmestarilta Jesse Braun. Etunimi.sukunimi@partio.fi 
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut