Pallopelikymppi / Pop-Up-ohjelma / Finnjamboree Kajo 2022

        
Pesti: Pallopelikymppi
Hakuaika alkaa: 16.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus:

Oletko sinä se takapihojen Messi tai asuuko sisälläsi pieni LeBron? Jos pallo pysyy hallussa, pop-up-ohjelman pallopelikymppi on oikea paikka sinulle.

Pop-up-ohjelman HYPPY -osa-alueen pallopelikymppi on yksilöpesti. Voit hakea myös parin kanssa kahta HYPYN kymppipestiä yhdessä. Mainitse tämä hakemuksessa.

Pop-up-ohjelma on Kajolla kaikki se ohjattu vapaa-aika, joka tapahtuu ohjelmalaaksojen ja yhteisohjelmien ulkopuolella. Pop-up-ohjelman alla toimii HENKI, HUPI ja HYPPY. Pop-upin HYPPY vastaa leiriläisten liikuttamisesta. HYPPY-ohjelma voi sisältää mitä tahansa joogasta jalkapalloon,kabaddista karateen tai suunnistuskoulusta salsakurssiin. HYPPY-kokonaisuudelle on luotu raamit, mutta lopullinen ohjelma hahmottuu kymppien mielikuvituksen ja mielenkiinnon mukaan.

HYPPY-tiimissä on tukenasi kaksi hulvattoman huippua mestaria,jotka siivittävät sinut läpi Kajo-vuoden. Tiimiin kuuluu lisäksi seitsemän kymppiä. Yhdessä vastaamme siitä, että niin leiriläiset kuin tekijätkin saavat mahdollisuuden purkaa ylimääräistä energiaa, oppia uutta ja tutustua eri liikuntamuotoihin, huolehtia hyvinvoinnistaan ja ennen kaikkea nauttia hyvästä seurasta liikunnan parissa.

Pallopelikympin vastuualueena on pop-up-ohjelman omapelikenttä, jossa päästään tutustumaan erilaisten pallopelien ja muiden joukkuelajien maailmaan. Miksei mukaan voisi mahtua myös yksilölajejakin. Lajikartan ja pelivuorojen suunnittelu kuuluu pallopelikympin pestiin. Pestissä on mahdollista tehdä yhteistyötä leirin ulkopuolisten osaajien kanssa esimerkiksi lajiesittelyjen muodossa. Pestissä voit hyödyntää omia kontaktejasi palloilun maailmaan, mutta ei hätää mikäli niitä ei ole, luodaan sellaiset yhdessä. Pallopelikymppi toimii tiiviissä yhteistyössä muiden HYPPY-kymppien kanssa.
Pestivaatimukset:

Pestiin ei vaadita partiokokemusta, mutta urheilutaustasta on hyötyä. Palloilutausta ei ole välttämättömyys, vaan tärkeintä on into, luovahulluus ja tekemisen meininki sekä tietysti kiinnostus palloja kohtaan. Tarkoitus ei ole olla valmiiksi joka lajin mestari, vaan tavoitteena on, että pesti tarjoaa myös kympille uuden oppimista.


Lisätietoja:

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeensyyskuussa 2022. Pesti edellyttää osallistumista HYPPY-tiimin yhteisiinpalavereihin n. 1 krt/kk sekä pop-up-ohjelman yhteisiin viikonloppuihin 1-2 krte nnen leiriä. Lisäksi edistät oman vastuualueesi toimintoja yhdessä sovitunaikataulun mukaisesti.

Lisätietoja pestistä hyppymestareilta Petralta ja Jounilta, 

jouni.lappalainen(at)partio.fi, 040 8368033

petra.uitus(at)partio.fi

Lauo täysillä ylämummoon ja laita hakemusta tulemaan!


Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut