Jumppakymppi / Pop-Up-ohjelma / Finnjamboree Kajo 2022

        
Pesti: Jumppakymppi
Hakuaika alkaa: 16.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus:

Halajaako mielesi ryhmäliikuntatunnille? Löytyykö kaapista Madonnan vanhat jumppatrikoot? Onko Les Mills, Body Combat ja Pilatesvakiosanastoasi? Jos vastaus on kyllä tai haluaisit sen olevan kyllä, hae jumppakympiksi Pop-up-ohjelmaan.

Pop-up-ohjelman HYPPY -osa-alueen jumppakymppi on yksilöpesti. Voit hakea myös parin kanssa kahta HYPYN kymppipestiä yhdessä. Mainitse tämä hakemuksessa.

Pop-up-ohjelma on Kajolla kaikki se ohjattu vapaa-aika, joka tapahtuu ohjelmalaaksojen ja yhteisohjelmien ulkopuolella. Pop-up-ohjelman allatoimii HENKI, HUPI ja HYPPY. Pop-upin HYPPY vastaa leiriläisten liikuttamisesta. HYPPY-ohjelma voi sisältää mitä tahansa joogasta jalkapalloon,kabaddista karateen tai suunnistuskoulusta salsakurssiin. HYPPY-kokonaisuudelle on luotu raamit, mutta lopullinen ohjelma hahmottuu kymppien mielikuvituksen jamielenkiinnon mukaan.

HYPPY-tiimissä on tukenasi kaksi hulvattoman huippua mestaria,jotka siivittävät sinut läpi Kajo-vuoden. Tiimiin kuuluu lisäksi seitsemänkymppiä. Yhdessä vastaamme siitä, että niin leiriläiset kuin tekijätkin saavatmahdollisuuden purkaa ylimääräistä energiaa, oppia uutta ja tutustua eriliikuntamuotoihin, huolehtia hyvinvoinnistaan ja ennen kaikkea nauttia hyvästäseurasta liikunnan parissa.

Jumppakympin vastuulla on laittaa niin tekijöiden kuin leiriläisten kroppa liikkeelle. Koko leirin yhteinen ryhmäliikuntatunti, joka aamuinen HIIT tai kenties live spinning, metsä-gymiä unohtamatta… Jos haluat olla tekemässä näitä, tai mielessäsi on jo sata muuta ideaa, niin olet kuin tehty jumppakympiksi. Jumppakymppi pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan koko leiriä liikuttavaa ohjelmaa, saa hien pintaan ja levittää liikunnan riemua läpileirisuoran. Jumppakymppi toimii tiiviissä yhteistyössä muiden HYPPY-kymppienkanssa.
Pestivaatimukset:

Pestissä ei vaadita partiokokemusta etkä tarvitse liikunnanohjaajan koulutusta, kunhan into tekemiseen löytyy. Kaikkea ei tarvitse osata itse, osaajia ja yhteistyökumppaneita etsitään tarpeen mukaan.Tärkeintä on kuitenkin into tekemiseen ja uuden oppimiseen.


Lisätietoja:

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeensyyskuussa 2022. Pesti edellyttää osallistumista HYPPY-tiimin yhteisiin palavereihin n. 1 krt/kk sekä pop-up-ohjelman yhteisiin viikonloppuihin 1-2 krt ennen leiriä. Lisäksi edistät oman vastuualueesi toimintoja yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.


Lisätietoja pestistä hyppymestareilta Petralta ja Jounilta, 

jouni.lappalainen(at)partio.fi, 040 8368033

petra.uitus(at)partio.fi


Laitahan hikipanta päähän ja hakemusta tulemaan!


Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut