Triathlonkymppi / Pop-Up-ohjelma / Finnjamboree Kajo 2022

        
Pesti: Triathlonkymppi
Hakuaika alkaa: 16.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus:

Onko itsensä haastaminen lähellä sydäntä? Nautitko maitohappojen jylläämisestä kehossa tai kenties fillarin ketjujen rahinasta? Pop-up-ohjelman triathlonkymppinä pääset asian ytimeen.

Pop-up-ohjelman HYPPY -osa-alueen triathlonkymppi on yksilöpesti. Voit hakea myös parin kanssa kahta HYPYN kymppipestiä yhdessä. Mainitse tämä hakemuksessa.

Pop-up-ohjelma on Kajolla kaikki se ohjattu vapaa-aika, joka tapahtuu ohjelmalaaksojen ja yhteisohjelmien ulkopuolella. Pop-up-ohjelman allatoimii HENKI, HUPI ja HYPPY. Pop-upin HYPPY vastaa leiriläisten liikuttamisesta. HYPPY-ohjelma voi sisältää mitä tahansa joogasta jalkapalloon, kabaddista karateen tai suunnistuskoulusta salsakurssiin. HYPPY-kokonaisuudelle on luotu raamit, mutta lopullinen ohjelma hahmottuu kymppien mielikuvituksen ja mielenkiinnon mukaan.

HYPPY-tiimissä on tukenasi kaksi hulvattoman huippua mestaria, jotka siivittävät sinut läpi Kajo-vuoden. Tiimiin kuuluu lisäksi seitsemän kymppiä. Yhdessä vastaamme siitä, että niin leiriläiset kuin tekijätkin saavat mahdollisuuden purkaa ylimääräistä energiaa, oppia uutta ja tutustua eri liikuntamuotoihin, huolehtia hyvinvoinnistaan ja ennen kaikkea nauttia hyvästä seurasta liikunnan parissa.

Tämä pesti ei paljoa esittelyjä kaipaa, Swim, Bike, Run ne sanoo ja silloin ollaan jo maalissa. Suurta urheilujuhlan tuntua ja kolme tuttua tapaa liikkua. Kajo Triathlon 2022 on mestariteoksesi, jossa kajolaiset pääsevät kisaamaan erilaisilla matkoilla, oman sarjansa mestaruudesta. Kilpailun lisäksi triathlon-ohjelma voi sisältää myös oheisharjoitteita aamulenkeistä uimakouluun, you name it. Kisa on suurin päämäärä, muuten pesti voidaan muokata mieltymystesi mukaan, tukien muuta HYPPY-ohjelmaa. Triathlonkymppi toimii tiiviissä yhteistyössä muiden HYPPY-kymppien kanssa.


Pestivaatimukset:

Pestissä ei vaadita partiokokemusta. Lajituntemus saattaa helpottaa urakkaa, mutta voidaan toki lähteä oppimaan yhdessä. Kaikkea ei todella tarvitse osata itse, osaajia ja yhteistyökumppaneita etsitään tarpeen mukaan. Tärkeintä on kuitenkin into tekemiseen ja uuden oppimiseen.


Lisätietoja:

Pesti alkaa syyskuussa 2021 ja päättyy leirin jälkeen syyskuussa 2022. Pesti edellyttää osallistumista HYPPY-tiimin yhteisiin palavereihin n. 1 krt/kk sekä pop-up-ohjelman yhteisiin viikonloppuihin 1-2 krt ennen leiriä. Lisäksi edistät oman vastuualueesi toimintoja yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Lisätietoja pestistä hyppymestareilta Jounilta ja Petralta.

jouni.lappalainen[at]partio.fi, 040 8368033

petra.uitus[at]partio.fi

Simmarit jalkaan, pyörän selkään ja hakemusta sähköpostilaatikkoon!


Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut