L-SP Tammileiri Ohjelmamestari

        
Pesti: L-SP Tammileiri 2022 Ohjelmamestari
Hakuaika alkaa: 22.8.2021
Hakuaika paattyy: 31.1.2022
Yleiskuvaus: Ohjelmamestarina vastaat Tammileirillä yhdestä kuudesta ohjelmalaaksosta (vesi-, tiede,- liikunta-, teknologia-, elämys- tai alaleirilaakso). Ohjelmamestari suunnittelee ja toteuttaa ohjelmalaakson yhdessä tiiminsä ja kasvatuspäälliköiden kanssa. Pestiin kuuluu mm. tiimiläisten rekrytointia, budjetointia, tarvikkeiden hankintaa ja kilpailutusta ja osallistuminen kasvatustiimin kokouksiin (n. 1 kokous/kk) ja muihin tarpeellisiin kokouksiin. Ohjelmamestarina osallistut myös loppuraportin kirjoittamiseen.
Pestivaatimukset: Ohjelmamestarilta toivotaan pj-kurssin käymistä ja aikaisempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Mestarin on hyvä tuntea sudenpentuohjelma pääpiirteittäin. Turvallisesti yhdessä -kurssi tulee olla suoritettuna ennen leiriä. Ohjelmamestarilta odotetaan aktiivista osallistumista kasvatustiimiin, oma-aloitteisuutta ja hyvää ajankäytön hallintaa sekä organisointikykyä.
Lisätietoja: Kasvatuspäällikkö Ida Ainasoja ida.ainasoja@partio.fi
Kasvatuspäällikkö Julius Mäntylä julius.mantyla@partio.fi
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Yhteystiedot saa jakaa Tammileirin organisaation sisäisessä viestinnässä *