L-SP Tammileiri Turvamestari

        
Pesti: L-SP Tammileiri 2022 Turvamestari
Hakuaika alkaa: 22.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus: Ennen leiriä autat turvallisuuspäällikköä turvallisuussuunnitelman teossa ja tutustut suunnitelmaan. Suunnittelet yhteistyössä turvallisuuspäällikön kanssa järjestyksenvalvonnan työvuorot sekä suurten siirtymien toteutukset (esim. yhteisiin isoihin ohjelmiin ja lähtöpäivän bussikyyteihin).Leirin aikana toimit yhtenä järjestyksenvalvojana/ vuoroesimiehenä ja huolehdit tarpeellisen tiedon jakamisesta järjestyksenvalvojille (työvuorot, suurten siirtymien toteutukset, saapumisten ja lähtemisten bussikokonaisuuden hallinta). Pääset myös ohjeistamaan leiriläisiä erityisesti yhteisistä ohjelmista poistuttaessa.Leirin jälkeen osallistut loppuraportin tekoon turvallisuuspäällikön kanssa.
Pestivaatimukset: 18 vuoden ikä JV-Kortti (mahdollisuus myös koulutukseen)Kokemus leiriturvassa työskentelystä katsotaan eduksi. Pystyt mahdollisuuksien mukaan osallistumaan rakennus- ja purkuleiriin.
Lisäksi sinulla on suoritettuna Turvallisesti yhdessä-koulutus.
Lisätietoja: Turvapäällikkö Anniina Talvinen anniina.talvinen@partio.fi
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Yhteystiedot saa jakaa Tammileirin organisaation sisäisessä viestinnässä *