L-SP Tammileiri Osallistujaviestinnän mestari

        
Pesti: L-SP Tammileiri 2022 Osallistujaviestinnän mestari
Hakuaika alkaa: 22.8.2021
Hakuaika paattyy: 30.9.2021
Yleiskuvaus: Haluatko valloittaa partiolaisten sydämet levittämällä Tammileirin salaperäistä sanomaa piirissämme? Löytyykö sinulta maagisia taitoja saada ihmiset pysymään deadlineissa? Osaatko uida mitä isoimmassa informaatiotulvassa sinne hukkumatta? Osallistujaviestinnän mestarina vastaat yhdessä tiimisi kanssa Tammileirin tiedottamisesta lippukunnille piirin uutiskirjeiden sekä yhteyshenkilöille tarkoitettujen kirjeiden kautta. Lähempänä leiriä mukaan tulee myös leirikirjeiden toteutus sekä leirin aikaisen leiriläisen kirjan ideointi ja koonti. Muodostatte toimitus- ja mediamestarin kanssa kolmikon, joka vastaa yhdessä Tammileirin markkinoinnista tekijöille ja osallistujille. Tässä pestissä pääset mukaan mahtavaan porukkaan tekemään laadukasta ja merkityksellistä projektiviestintää partion paalupaikalta. Saat mahdollisuuden kehittää taitojasi ja päästä toteuttamaan hienot visiosi osallistujaviestinnässä.
Pestivaatimukset: Olet hakemamme tyyppi, jos sinulta löytyy järjestelmällisyyttä sekä hyviä organisointitaitoja. Sinulla on myös ymmärrystä osallistujaviestinnästä sekä johtamiskokemusta. Toivomme myös, että sinulla on partiojohtajan valtakirja. Lisäksi aikaisempi kokemus partioviestinnästä sekä O365-ympäristössä työskentelemisestä katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla on suoritettuna Turvallisesti yhdessä-koulutus.
Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Kristian Jokinen kristian.jokinen@partio.fi
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Yhteystiedot saa jakaa Tammileirin organisaation sisäisessä viestinnässä *