L-SP Tammileiri Kuvausmestari

        
Pesti: L-SP Tammileiri 2022 Kuvausmestari
Hakuaika alkaa: 22.8.2021
Hakuaika paattyy: 31.1.2022
Yleiskuvaus: Oletko se tyyppi, jonka näkee useammin kameran takana kuin edessä? Tiedätkö, mikä on valotuksen pyhä kolminaisuus? Entä onko sinulla niksit siihen, kuinka ikuistaa intensiivisimmätkin hetket sekä liikkuvaan että pysäytettyyn kuvaan? Tämäkin Tammileiri halutaan ikuistaa kaikkien nähtäville!

Kuvausmestarina vastaat siitä, että Tammileirin tunnelmiin voidaan palata vielä kymmenienkin vuosien päästä. Yhdessä tiimisi kanssa toteutatte leirin valo- ja videokuvatuotannon sekä vastaatte muusta kuvallisesta viestinnästä projektin aikana. Leirillä kuvausmestarina roolisi on ennen kaikkea pitää huoli siitä, että kuvaaminen leirillä sujuu toivotulla tavalla ja materiaalia saadaan julkaistua kaikkien näkyville. Tarpeen vaatiessa sinulla on mahdollisuus kehittää Tammileirille myös markkinointimateriaalia esimerkiksi videon muodossa. Tässä pestissä pääset mukaan mahtavaan porukkaan tekemään laadukasta ja merkityksellistä partioviestintää partion paalupaikalta. Pääset haastamaan tapahtumakuvaustaitojasi ja kehittämään johtajuuttasi.

Pestivaatimukset: Kuvausmestarin pestissä odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta tapahtumakuvaamisesta. Osaat editoida sujuvasti. Sinulta löytyy luovuutta ja visuaalista silmää sekä osaat olla järjestelmällinen. Lisäksi sinulla on suoritettuna Turvallisesti yhdessä-koulutus.
Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Kristian Jokinen kristian.jokinen@partio.fi
Sukunimi *
Etunimi *
Partionimi (Lempinimi)
Titteli
Katuosoite *
Postinumero *  
Postitoimipaikka *
Maa
Sukupuoli *
Syntymäaika *
(muodossa pp.kk.vvvv)
Klikkaa kalenteria ja valitse päivämäärä
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Voit halutessasi liittää hakemukseen partio-CV:n painamalla Lisää partio-CV -nappia. CV:n on oltava PDF-muotoa ja korkeintaan 10 MB:n kokoinen.

Perustelut
Yhteystiedot saa jakaa Tammileirin organisaation sisäisessä viestinnässä *